Profielfoto van Ardeno media furniture

Ardeno media furniture

Bautscherweg 38., 6418 EM HEERLEN

Over ons

Op zoek naar een nieuwe TV samen met een design tv meubel? Koop dan direct bij een van onze verkooppunten uw nieuwe TV en een tv meubel van Ardeno.

Over Ardeno

MEUBELS MET PASSIE VAN ARDENO MEDIA FURNITURE

Op zoek naar een nieuwe TV samen met een design tv meubel? Koop dan direct bij een van onze verkooppunten uw nieuwe TV en een tv meubel van Ardeno. Uw nieuwe TV kan dan samen met uw nieuwe tv meubel geplaatst worden door echte vakmensen.

Uw nieuwe tv meubel wordt in onze fabriek in België door echte vakmensen geproduceerd. In deze “schrijnwerkerij" wordt elk meubel met de meeste zorg en liefde gemaakt. Al meer dan 15 jaar maken wij de mooiste meubels! Ons team van vakmensen maakt elk meubel met passie en gedrevenheid en dat is te zien in het resultaat.

Doordat wij naast verschillende standaard maten ook maatwerk meubels produceren is de kans zeer groot dat wij een passend meubel voor u kunnen leveren. Ons maatwerk gaat verder waar het bij anderen ophoudt...

PASSIE & GEDREVENHEID

Mijn naam is Arjen Boesten en ik ben directeur | eigenaar van Ardeno media furniture. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere de volledige productie begeleiding en het bezoeken van verkooppunten. Indien u een aanvraag invoert op onze website zal deze ook door mij beantwoord worden.
Ik begeleid u graag in uw zoektocht naar een mooi nieuw tv meubel en zal er persoonlijk voor zorg dragen dat uw meubel op tijd en volgens onze kwaliteitsnormen bij u geleverd wordt! Wij leveren enkel via ons netwerk van erkende verkooppunten, maar u mag mij altijd direct contacteren voor vragen of een prijsopgave.

verkooppunten

Elk verkooppunt heeft minimaal 2 meubels in de showroom staan en u kunt er alle kleurenstalen vergelijken. Bij onze verkooppunten werken specialisten die u graag professioneel begeleiden. Wij werken zeer nauw samen met onze verkooppunten en indien de verkoper van een verkooppunt specifieke vragen heeft, zal deze altijd direct met mij contact opnemen.

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.