string(1) "b"
Profielfoto van Architectenbureau Atelier 3 bv

Architectenbureau Atelier 3 bv

Flankement 6, 3831 SM Leusden

Over ons

Het ontwerpen en realiseren van uw ultieme woning, dat is onze passie.

Architectenbureau Atelier 3 vertaalt al uw woonwensen een leefgewoontes in een bijzonder ontwerp, waarin u zich thuis voelt. Tijdens het hele bouwtraject begeleiden wij u en gaan wij voor een samenwerking in vertrouwen. Dat is onze specialiteit en daarmee laten wij u graag kennis maken!

De architect en u!

Om te kunnen ontdekken in welke sfeer of woonstijl u zich thuis voelt, kunt u een kijkje nemen op onze website of onze brochure aanvragen. Hierin staan onze verschillende woonideeën. Laat u inspireren!
De architect zal samen met u deze woonideeën, de gewenste sfeer en uw leefgewoontes vertalen in een uniek ontwerp, passend op uw kavel en binnen de plaatselijke bouwvoorschriften.
Tijdens de voorbereiding en de bouwuitvoering zal Atelier 3 u met raad en daad terzijde staan. Het resultaat is een zorgeloos bouwproces en een woning die voldoet aan al uw esthetische, functionele en technische wensen binnen de afgesproken planning en uw budget.

Voor meer informatie over de werkwijze van Architectenbureau Atelier 3 bv kunt u onze brochure aanvragen of u kunt bellen met ons bureau.
Telefoonnummer: 033– 455 95 99 Website: www.atelier3.nl email: info@atelier3.nl

Aangesloten bij