Andermans Villabouw

Partner

Bedrijfsprofiel / Visie

ANDERMANS VILLABOUW = WONEN IN MAATWERK

Van oriëntatie tot realisatie.
Een woning bouwt u niet elke dag, misschien zelfs maar één keer in uw leven. U bent daarom op zoek naar een betrouwbare bouwpartner, een adviseur die uw wensen maar ook vooral uw ideeën kan vertalen in een betaalbaar en goed doordacht ontwerp. Een bouwpartner die begeleidt en adviseert van het begin tot aan de uiteindelijke oplevering van uw woning.

In Andermans heeft u zo’n bouwpartner gevonden.

Kennis van Zaken. 
Andermans kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit, korte lijnen en vooral verstand van zaken. Andermans levert maatwerk woningen, traditioneel gebouwd op basis van geprefabriceerde gevel vullende lichtbeton elementen of Massief-Passief waarbij de wanden op de bouwplaats worden gestort in hoogwaardig isolerende bekisting/bouwstenen.

Energie besparing en de toekomst.
Energiezuinig of zelfs energieneutraal bouwen en wonen is de toekomst en nu bereikbaar binnen ieder budget en ontwerp. Geen zweverige theorieën maar kwaliteitsbouw op basis van betongietbouw. Duurzaam, solide, milieu vriendelijk en blijvend besparend op de maandelijkse energienota.

Wilt u meer weten over Andermans Intelligent Wonen concept bel of mail onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

 

Andermans | innovatief bouwen, exclusief wonen

 

 

 

Uw Droomhuis, klaar voor de toekomst

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Zuidhaven 9
4761 CR ZEVENBERGEN
0168323800
info@andermans.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Zuidhaven 9
4761 CR ZEVENBERGEN
0168323800
info@andermans.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken