ALNO AG

Partner

Sinds 1927 staan keukens van ALNO voor de hoogste kwaliteit, zinvolle innovaties en onderscheidend design 'made in Germany' – fundamentele waarden van een merk dat hierdoor al snel internationale faam verwierf. Tegenwoordig is ALNO wereldwijd een van de toonaangevende keukenmeubelproducenten.

Bedrijfsprofiel

Door de grote diversiteit in de keukenbranche is het assortiment echter zeer onoverzichtelijk geworden. Hier onderscheidt het merk ALNO zich van de rest en biedt het sinds jaar en dag een heldere oriëntatie. Want dankzij de lange traditie en de in 85 jaar verworven knowhow zijn zij in staat om de nieuwste technologieën en laatste trends op een unieke manier met elkaar te combineren.

ALNO biedt hiermee de hoogste kwaliteitsnormen die voor consumenten en dealers een wegwijzer zijn in de complexe keukenbranche.

Dus wat je ook plant voor je huis: de beslissing is al op voorhand duidelijk. Want met een exclusieve keuken van ALNO geef je jezelf het goede gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt nog voordat de eerste steen is gelegd. Dit gevoel wordt ook weerspiegeld in de nieuwe leus van het merk.

Het beantwoordt de vraag naar de juiste keuken, maakt een einde aan het zoeken naar de gewenste kwaliteit en formuleert een gedachte die iedere trotse bezitter van een ALNO keuken maar al te goed kent: ALNO. Wat een keuken.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Heiligenberger Str. 47
D-88630 PFULLENDORF
00497552213316
info@alno.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Heiligenberger Str. 47
D-88630 PFULLENDORF
00497552213316
info@alno.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken