string(1) "b"
Profielfoto van Hardeman Allure Bouw B.V.

Hardeman Allure Bouw B.V.

Argonstraat 3, 7463 PD Rijssen

Over ons

Wilt u ook thuiskomen in een woning, die volledig is aangepast aan uw wensen? Zoek dan niet verder en kom thuis bij Allure Bouw! In een persoonlijk gesprek, bij u aan huis of bij ons aan kantoor, worden uw wensen geïnventariseerd. Deze wensen worden vertaald in een geheel vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Eventueel kan er een ( hand ) schets door onze ontwerper worden gemaakt, zodat uw woning een zichtbaar plaatje wordt. Het hele proces, dus vanaf het eerste idee vervolgens het aanvragen van de welstandsgoedkeuring tot de oplevering van de woning, wordt door ons verzorgd. Onze eigen ontwerp en tekenafdeling ‘Atelier Allure’ verzorgt al het tekenwerk, zodat er snel en adequaat gewerkt kan worden. U hoeft dus niet persé naar een architect.

bedrijfsprofiel

bedrijfsprofiel

Allure Bouw B.V. realiseert uw woning in een tijdsbestek, dat past in de 21e eeuw. Binnen 10 weken na het leggen van de begane grondvloer kan de oplevering plaats vinden.

De hoge bouwsnelheid wordt gerealiseerd door gebruik te maken van geprefabriceerde elementen. Daarbij hechten wij veel waarde aan traditioneel, ambachtelijk vakmanschap.

Dit vakmanschap kenmerkt zich door het toepassen van traditionele materialen, zoals: - gemetselde buitengevels;- betonnen binnenspouwblad;- betonnen vloeren; - hardhouten buiten- en binnenkozijnen.

Allure heeft een aantal basismodellen in haar programma. Deze woningen zijn ontworpen door onze eigen ontwerp- en tekenafdeling, “Atelier Allure”.

De basismodellen zijn het vertrekpunt voor talrijke variaties. Wellicht sluiten uw wensen niet aan op een basismodel en wilt u een vrij ontwerp. Door onze eigen ontwerper kunnen wij snel en vakkundig inspringen op uw wensen! Met u stellen wij de woning samen die bij uw levensstijl past.

Hebt u een eigen ontwerp? Ook dat kunnen wij voor u realiseren! Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Ons atelier verzorgt voor u het hele traject vanaf schetsontwerp, welstandstoetsing tot en met de aanvraag van de bouwvergunning. Een hele geruststelling!

Allure heeft een persoonlijke aanpak. Wij bouwen het huis van uw dromen. Onze projectleider houdt daarom, voor en tijdens de bouw, intensief contact met u!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website www.allurebouw.nl en/of volg ons op Facebook