Profielfoto van Dako Nederland

Dako Nederland

Raambrug 40-42, 5531 AG Bladel

Over ons

Sinds 1995 hebben wij vanuit België als fabrikant en importeur een naam opgebouwd als betrokken leverancier van kunststof en aluminium producten,

Over Alkuprofs

Ruim 20 jaar ervaring
Sinds 1995 hebben wij vanuit België als fabrikant en importeur een naam opgebouwd als betrokken leverancier van kunststof en aluminium producten, onder andere kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, (terras)overkappingen / veranda’s, tuinkamers en serres. Onder andere in België en Nederland. Sinds 1 april 2016 hebben wij een nieuwe vestiging in Nederland.

Betaalbare prijzen en 10 jaar garantie
De missie van De Kozijnenboer.com is om kwalitatief hoogstaand maatwerk met 10 jaar garantie tegen betaalbare prijzen te leveren. Daarbij onderscheidt De Kozijnenboer.com zich van de concurrentie dankzij de persoonlijke benadering, doelgericht en nuttig advies en maatwerkoplossingen.

Totaaloplossing
Opdrachtgevers weten De Kozijnenboer.com te vinden voor het comfortabeler maken van hun woning, bijvoorbeeld door de montage van een veranda waardoor zij vaker en langer kunnen genieten van hun terras. Het feit dat De Kozijnenboer.com een totaaloplossing kan bieden, wordt als groot pluspunt ervaren. Immers, De Kozijnenboer.com is niet alleen in staat om bijvoorbeeld een veranda of serre te plaatsen, maar ook alle bouwkundige werkzaamheden uit te voeren, desgewenst aangevuld met nieuwe bestrating, terrasverwarming, bijpassende zonwering, horren, enzovoort.

Vrijblijvend gesprek
Onze adviseur komt graag bij u op bezoek om uw situatie te bekijken en de vele mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek aan u te presenteren.