Profielfoto van Algros Wonen

Algros Wonen

Industrieweg 17, 9981 HJ UITHUIZEN

Over ons

De leukste woonwinkel van Uithuizen | Algros Wonen

over ons

De woonwinkel bij u in de buurt

Gaat u verhuizen of wilt u uw bestaande huis een nieuwe look geven? Heeft u hulp nodig bij het inrichten van een ander interieur, of bent u opzoek naar wat tips en inspiratie? Kom dan naar Algros Wonen in Uithuizen. Met uw smaak en onze ervaring in de woninginrichting creëren we gemakkelijk een thuis. In onze showroom van maar liefst 750 m2 is er genoeg inspiratie te vinden. Gordijnen worden ingemeten en opgehangen en vloeren worden vakkundig gelegd. Wij leveren laminaat, PVC en maatwerk gordijnen en binnenzonwering bij u aan huis en meten direct alles in. Zo voorzien wij u van alle gemakken.

Ons assortiment

Laat u inspireren door de foto’s op de site en kom eens langs in onze woonwinkel in Uithuizen om de te sferen te ervaren. Wij hebben alles in huis betreft:

  • Raambekleding
  • Vloeren
  • Meubelen
  • Slapen
  • Zonwering
  • Nieuwe woon ideeën aan huis bezorgt!

Wilt u uw ideeën liever thuis bespreken? Dan komen we graag bij u langs. Zo hebben wij direct een beeld van uw huis en weet u zeker dat alles past. Wanneer u nieuwe meubelen heeft uitgezocht, bezorgen we ze indien gewenst bij u tot in huis. Onze ervaren bezorgers helpen u graag om alles op de juiste plaats te zetten. U kunt hier direct een afspraak maken om bij u thuis in te meten. Of bezoek onze woonwinkel in Uithuizen. Graag tot ziens! Algros Wonen voor uw complete woninginrchting!

Openingstijden


Maandag:   gesloten
Dinsdag:    9.30 - 17.30
Woensdag: 9.30 - 17.30
Donderdag:9.30 - 17.30
Vrijdag:      9.30 - 17.30
Zaterdag:   9.30 - 17.00
Zondag:     gesloten

Merken

Verkoopt de volgende merken
Interfloor - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken