string(1) "b"
Profielfoto van Aannemersbedrijf Ruud Martens

Aannemersbedrijf Ruud Martens

Castricummer Werf 49, 1901 RV Castricum

Over ons

Aannemersbedrijf Ruud Martens bestaat uit een team gemotiveerde vakmensen. Wij beschikken over veel ervaring en vakkennis, denken met u mee en zijn oplossingsgericht. We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en betrouwbare onderaannemers.

Projecten
Onze ruim 18 jaar ervaring in de bouw zetten wij graag in om welk project dan ook voor u te realiseren. Zo hebben wij diverse particuliere woonwensen vervuld, maar werken wij ook voor zakelijke opdrachtgevers als scholen, campings en diverse VvE's. Wij zijn met name werkzaam in de regio’s Amsterdam-Amstelland en Kennemerland.

Offerte
Bij ons geen vage offertes en verborgen kosten. Na het bekijken van de huidige situatie brengen we een heldere offerte uit welke wij graag persoonlijk toe komen lichten. Indien u wenst kunnen wij ook een 3D-tekening voor u maken.

Uitvoering
Wij maken een overzichtelijke planning, zodat alles soepel verloopt. Tijdens de werkzaamheden heeft u komen wij minimaal één keer per week langs om de vorderingen met u door te lopen en bouwoverleg te houden, waar u de notulen van ontvangt.
grachtenpand