Partner

Aannemersbedrijf Ruud Martens

Aannemersbedrijf Ruud Martens bestaat uit een team gemotiveerde vakmensen. Wij beschikken over veel ervaring en vakkennis, denken met u mee en zijn oplossingsgericht. We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en betrouwbare onderaannemers.

Website
algemene informatie

Projecten
Onze ruim 18 jaar ervaring in de bouw zetten wij graag in om welk project dan ook voor u te realiseren. Zo hebben wij diverse particuliere woonwensen vervuld, maar werken wij ook voor zakelijke opdrachtgevers als scholen, campings en diverse VvE's. Wij zijn met name werkzaam in de regio’s Amsterdam-Amstelland en Kennemerland.

Offerte
Bij ons geen vage offertes en verborgen kosten. Na het bekijken van de huidige situatie brengen we een heldere offerte uit welke wij graag persoonlijk toe komen lichten. Indien u wenst kunnen wij ook een 3D-tekening voor u maken.

Uitvoering
Wij maken een overzichtelijke planning, zodat alles soepel verloopt. Tijdens de werkzaamheden heeft u komen wij minimaal één keer per week langs om de vorderingen met u door te lopen en bouwoverleg te houden, waar u de notulen van ontvangt.
grachtenpand

artikelen

Outdoor Living

Vier het buitenleven en geniet!

Interieurwerk

Maak het plaatje helemaal af

Toon alle 3 artikelen
collecties
Aannemersbedrijf Ruud Martens heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Castricummer Werf 49
1901 RV Castricum

0251-700249RECENSIES
CONTACT
Castricummer Werf 49
1901 RV Castricum

0251-700249