string(1) "b"
Profielfoto van Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Erasmusstate 70, 6716 SB EDE

Over ons

Aannemersbedrijf G. van der Meijden te Ede richt zich op de burger- en utiliteitsbouw.

Van verbouw tot nieuwbouw, van onderhoud tot renovatie.

We zijn er als bouwbedrijf voor u om advies te geven over allerlei bouwwerkzaamheden. Ook kunnen wij voor u bouwtekeningen laten verzorgen en een eventuele omgevingsvergunning voor u aanvragen waardoor er een duidelijk beeld van de verbouwing geschetst wordt.

Tevens maken wij voor u een vrijblijvende offerte voor de desbetreffende klus zodat u inzicht heeft in alle kosten die bij een verbouwing komen kijken.

Bij akkoord voeren wij de gehele klus uit en nemen de coördinatie op ons zodat u maar met 1 aanspreekpunt te maken heeft binnen ons klusbedrijf.

Bedrijfskenmerk:
Het aannemersbedrijf richt zich op een hoge kwaliteit van bouwen en isolerende maatregelen waardoor er gunstig met grondstoffen omgegaan kan worden, dit is goed voor een beter milieu.

Klantvriendelijk:
Ook de klanttevredenheid vinden we belangrijk, door goed overleg en duidelijke afspraken te maken. Waar uiteindelijk een keurig eindproduct uit voort komt naar tevredenheid van de klant.

Helaas de 6% BTW regeling is beëindigd. Maar bel ons en informeer naar de mogelijkheden van een voordelige verbouwing! 0318 845500