Profielfoto van Woninginrichting Aanhuis Schagen

Woninginrichting Aanhuis Schagen

Witte Paal 304, 1742 LD Schagen

Over ons

Welkom bij Woninginrichting-Aanhuis Schagen. Bij ons kan je terecht voor een ruim assortiment voor je woninginrichting, zoals vloeren, raamdecoratie en gordijnen.

Over ons:

Woninginrichting-Aanhuis.nl is dé specialist bij jou in de buurt met een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, behang en woonaccessoires om je gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, interieurstylisten, monteurs en parketteurs, schilders en behangers bieden wij naast ons assortiment ook service, maatwerk en absoluut kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Woninginrichting-Aanhuis.nl is CBW-erkend waarin wij de regels hanteren die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Daarnaast is Woninginrichting-Aanhuis.nl al een aantal seizoenen de vaste partner van het programma vtwonen 'weer verliefd op je huis'. Het programma waar twee verschillende smaken samen komen. Het schilder- en behangwerk, het monteren van de raamdecoratie en kasten op maat én het leggen van de meest prachtige vloeren is het werk van onze vakmannen.

Welkom bij Woninginrichting-Aanhuis Schagen. Bij ons kan je terecht voor een ruim assortiment voor je woninginrichting, zoals vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Ons complete team van medewerkers en stylisten staan voor je klaar om je volledig te adviseren over alles op het gebied van woninginrichting. Zelfs, geheel vrijblijvend, bij jou thuis!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:00 uur
Woensdag: 09:30 - 17:00 uur
Donderdag: 09:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.woninginrichting-aanhuis.nl/winkels/schagen/ 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 1 merken