Profielfoto van AA Glas

AA Glas

Madridstraat 9-19, 1175 RK Lijnden
maandag
08:30 - 16:30
dinsdag
08:30 - 16:30
woensdag
08:30 - 16:30
donderdag
08:30 - 16:30
vrijdag
08:30 - 16:30
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

AA Glas is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds de oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas.

Wie wij zijn?

AA Glas is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds de oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. In de ruim 61 jaar dat wij bestaan hebben we echter niet stil gezeten. Zo houden wij alert de nieuwste glastrends in de gaten opdat wij onze klanten goed op de hoogte kunnen houden van alle mogelijkheden. Wij zien in elke klus een uitdaging, maakt niet uit hoe groot of hoe klein. Ook bent u bij ons zeker van een eerlijk advies en wij zoeken naar de beste en de voor u meest voordelige oplossing. Service en eerlijkheid staat bij ons op nummer 1!

AA Glas is in 1953 opgericht en heeft lang haar vestiging gehad op de Witte de Withstraat in het centrum van Amsterdam. Als glashandel leveren we al lang niet meer alleen in de stad waar het ooit begon: onze opdrachtgevers zitten tussen Maastricht en Groningen in. Als glashandel in de binnenstad van Amsterdam werd het ook steeds lastiger om de glashandel te bereiken. Daarom vindt u ons inmiddels op het moderne businesspark in Lijnden: nog geen 10 minuten rijden van het centrum van Amsterdam maar ook goed bereikbaar als we naar Haarlem, Hoofddorp, Utrecht, Rotterdam of andere steden moeten!

Wij zijn aangesloten bij SVG FOSAG, een ondernemingsorganisatie voor de glasbranche. Daarnaast zijn onze producten KOMO en CE-gecertificeerd. Met het KOMO kwaliteitskeurmerk wordt aangetoond dat het product volgens de Nederlandse prestatie-eisen van de bouwregelgeving voldoet. Het CE geeft aan dat het product voldoet aan de Europese beproevingen. Het plaatsen van het glas verloopt geheel volgens de reglementen van het SKH ISO 9001. U bent dus verzekerd van een goed en duurzaam product!

Waarom AA Glas?

  • Tevreden klanten24 uur per dag,
  • 7 dagen per week
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • Hoogste kwaliteit
  • Snelle levertijden
  • Scherpe prijzen
  • Veilig en betrouwbaar
  • Vakkundige glaszetters
  • 500 m2 showroom, grootste glasshowroom van NederlandAlles op het gebied van glas

Showroom

Openingstijden kantoor en showroom


Ma t/m Vr. 08:30 tot 16:30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag is alleen de showroom geopend.

Bent u op zoek naar meer informatie & inspiratie op het gebied van glas? Wilt u advies van onze deskundige en ervaren medewerkers of bent u gewoon op zoek naar voorbeelden wat u kunt doen in uw huis, tuin, badkamer of keuken met glas? Kom dan langs in onze volledig vernieuwde showroom! We zijn centraal gevestigd langs de A9. Vanuit Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam bent u binnen 10 minuten bij AA!

klik hier voor de rondleiding