Profielfoto van Waterstijl Dordrecht

Waterstijl Dordrecht

Aventurijn 196, 3316 LB Dordrecht
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Wij zijn pas tevreden wanneer uw dromen overtroffen zijn!

Sinds 1998 realiseren wij de meest luxe wensen

Al sinds 1998 realiseert Waterstijl de meest luxe wensen, zoals zwembaden en wellnessprojecten. Met grote toewijding van onze vakbekwame medewerkers en met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van producten, ligt ons hart bij het maken van unieke projecten. Projecten waarbij het niet meer draait om het zwembad of de wellness zelf, maar de complete beleving die u wenst te ervaren. Niet alleen toveren wij huizen of tuinen om tot een complete wellness, we zetten onze uitgebreide expertise graag ook in op de zakelijke markt.

Daarom Waterstijl

Geen enkel project dat wij realiseren zal hetzelfde zijn. Wanneer u voor Waterstijl kiest, kiest u niet alleen voor de meest hoogwaardige producten, maar ook voor een droomproject waarin u alle mogelijke luxe ervaart. Waterstijl combineert luxe en ontspanning zodat het de ultieme beleving wordt, ‘gewoon’ bij u thuis. Wees verzekerd van een exclusief en uniek zwembad of wellness. Met altijd de beste service kunt u zorgeloos genieten:

  • Hoogwaardig assortiment
  • Exclusief maatwerk
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Optimale & snelle service

Luxe zwembaden

Weten wat échte luxe is? Ervaar het met een compleet op maat gemaakt zwembad, ‘gewoon’ bij u thuis! Waterstijl staat voor het realiseren van de meest unieke projecten in zwembaden, onder andere met het welbekende merk Starline. Daarbij staat kwaliteit voor ons altijd op nummer één. Bent u nu op zoek naar een fijn bad voor familie en vrienden of wilt u sportief zwemmen: bij Waterstijl laten wij uw mooiste dromen uitkomen.

voor meer informatie bezoek u in onze website 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Starline - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken