Profielfoto van Vissers Zwembaden

Vissers Zwembaden

Afrikalaan 11B, 5232 BD 's-Hertogenbosch
maandag
09:00 - 16:30
dinsdag
09:00 - 16:30
woensdag
09:00 - 16:30
donderdag
09:00 - 16:30
vrijdag
09:00 - 16:30
zaterdag
09:00 - 13:00
zondag
Gesloten

Over ons

Vissers Zwembaden is een erkend Starline dealer in ‘s-Hertogenbosch en staat bekend om zijn kwaliteit en service.

Vissers Zwembaden is een erkend Starline dealer in ‘s-Hertogenbosch en staat bekend om zijn kwaliteit en service. Meer dan 25 jaar ervaring vormen de basis voor absolute productkwaliteit en betrouwbaar advies.

Met Vissers Zwembaden kiest u voor zekerheid, voor een aanpak met goed opgeleide professionals en voor een snelle service bij eventuele problemen.Vissers Zwembaden is gelieerd aan Starline; marktleider in de Benelux en fabrikant van hoogwaardige zwembaden & whirlpools.Al jarenlang staat Vissers Zwembaden bekend om haar vakkundigheid en betrouwbaarheid. We zijn voornamelijk actief in de wereld van privé zwembaden, en hebben veel renovatie- en bouwkundige ervaring.We nodigen u uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom aan de Afrikalaan te ‘s-Hertogenbosch en nemen graag de tijd om uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een bezoek aan huis.

Vissers zwembaden is gespecialiseerd in bouwkundige folie zwembadenStarline monoblock zwembaden, zwemvijvers, tuinprojecten en totaal projecten. Door ons in te schakelen kiest u voor zekerheid, een gedegen aanpak en snelle service. Als erkend Starline dealer staan wij bekend om onze kwaliteit en service en zijn wij samen met Starline marktleider in de Benelux van hoogwaardige zwembaden en toebehoren. Voor whirlpool mogelijkheden staan wij uiteraard ook voor u klaar. Onze Serena whirlpools zijn zo ontworpen dat deze ergonomisch en qua uitstraling bij uw persoonlijke situatie past. Kijk gerust eens op onze site rond en laat u overtuigen van ons zwembad vakmanschap.

Voor meer informatie bezoek u in onze website

Merken

Verkoopt de volgende merken
Starline - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken