Profielfoto van Starline Oost

Starline Oost

De Bleek 34, 7468 DL Enter
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
11:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de levering en plaatsing van prefab- en bouwkundige zwembaden, compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties.

U staat centraal als het gaat om uw nieuwe zwembad, sauna of Jacuzzi®.

Uw privé zwembad, sauna of jacuzzi, bij Starline Oost vindt u wellness oplossingen waarbij aandacht voor de klant centraal staat. Of u een binnen-, een buiten zwembad of een Jacuzzi® overweegt, wij denken graag met u mee over de juiste oplossing.

Bezoek de showroom van Starline -Oost met meer dan 1000 m² topkwaliteit .

Denkt u aan een zwembad met jetstreams? In de showroom in Enter kunnen wij u de werking laten zien. Door aanpassing van licht kunnen wij een unieke sfeer neerzetten om nog meer een idee te geven hoe uw nieuwe zwembad er uit kan zien. Wilt u de originele Jacuzzi® producten bekijken? Starline Oost kan u over alle Jacuzzi ® modellen adviseren over de werking, onderhoud en plaatsing. De marktleider en grondlegger van de spa. Ook staan we garant voor een ruime keuze in topklasse buiten- en binnenspa’s.

Kwaliteit en Wellness gepresenteerd in een sfeervolle showroom op het bedrijventerrein de Elsmoat vlak aan de A1 in Enter. Wij bieden een u een totaalconcept voor wellness en outdoor living.

Voor meer informatie bezoek u in onze website

Merken

Verkoopt de volgende merken
Starline - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken