Profielfoto van Mijndaglicht.nl

Mijndaglicht.nl

Lorentzstraat 3b, 6716 AD Ede

Over ons

Dé daglichtwinkel van Nederland

Mijndaglicht.nl bestaat sinds 14 mei 2010. We zijn als webshop in daglichtproducten begonnen en hebben sinds die tijd niet stil gezeten. Hierdoor hebben we een uitstekend beeld van onze klantwensen gekregen. Zo hebben we ons assortiment uitgebreid en zijn we blijven innoveren en luisteren naar de markt. Met een ruime keuze, maatwerk mogelijkheden en altijd daglicht als basis bieden we top kwaliteit daglichtproducten van alle A merken op de Nederlandse markt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste daglichtwinkel van Nederland.

Voor ieder dak een passend daglichtproduct

Mijndaglicht.nl biedt voor iedere woning of gebouw een passend daglichtproduct. Passend qua stijl, en uitstraling door onze producten die toe te passen zijn van monument tot aan gebouwen onder architectuur. Passend qua daglichtprestaties, want Mijndaglicht biedt daglichtproducten aan met specifieke eigenschappen op het gebied van optimale daglichttoetreding, duurzaamheid, energiebesparing, inbraakwerendheid, geluidwerendheid, passief-huis niveau en onderhoud.

Partner in daglicht

Wij bieden als daglichtspecialist onze klanten een toegevoegde waarde bij alles wat we doen. Dit geven we vorm in onze praktische daglichtoplossingen, de inrichting van onze organisatie, onze kennis, ervaring en innovatiekracht. Een bedrijf met als pijlers kwaliteit en duurzaamheid. Wij ondersteunen onze klanten, in het proces van advies tot ontwerp tot perfecte een uitvoering van het daglichtsysteem. Wij zijn tevens partner van verschillende daglichtconcepten in Nederland o.a. LUXboX, Dakraamroeden en FEROLUX nostalgische dakramen.