Profielfoto van Hemmes Tuin & Lifestyle

Hemmes Tuin & Lifestyle

Krimweg 34, 7741 ML Coevorden
maandag
12:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Tuin & Lifestyle

Van ontvangst bij ons in de winkel tot eindresultaat bij u in de tuin. U bent van harte welkom bij ons in de showroom waar wij u graag van alle informatie voorzien.

Hemmes Tuin & Lifestyle waar buitenleven centraal staat.

Hemmes Tuin & Lifestyle is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van Tuin & Lifestyle producten. In onze 1000m2 overdekte showroom en 10.000m2 buitenterrein geven wij de klant de beleving mee van het buitenleven.

Alle trends voor het buitenleven worden op de voet gevolgd en zijn te bewonderen aan de krimweg 34 te Coevorden.

Hemmes Tuin & Lifestyle is gevestigd direct naast de groothandel Tuindeco International, en is daarmee ” de Tuindeco Dealer ” met de grootste voorraad! Of het nu gaat om een loungeset of om een blokhut, de grote voorraden van Tuindeco International geven ons het voordeel dat wij (bijna) alles direct kunnen uitleveren.

Op ons buitenterrein hebben wij een waar blokhuttenpark gerealiseerd. Wij showen hier 40 verschillende soorten blokhutten en overkappingen uit het Tuindeco assortiment en een groot assortiment aan sierbestrating.

Binnen in onze showroom hebben wij een schuttingenplein, waar wij meer dan 70 verschillende soorten tuinschermen laten zien. Hardhouten tuinschermen, hout/ betonschuttingen en uiteraard de nieuwste trend Lariks schermen.
Tevens hebben wij binnen onze luxe Lariks en Red Class Wood buitenverblijven en overkappingen staan. Van een platdak tuinhuis tot een prachtig rietgedekte kapschuur, alles is terug te vinden in onze showroom.

Ook voor de aankleding van uw tuin kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot assortiment aan loungesets, dinnersets en andere tuinmeubelen, maar ook happy cocooning vuurtafels, luxe bloempotten van Bloom Holland, Fatboy hangmatten en prachtige accessoires voor huis & tuin.

Ook voeren wij merken zoals Bubalou 365 outdoor, Ted Sparks, Fairybell.

Kortom, uw plannen voor de tuin beginnen bij Hemmes Tuin & Lifestyle!

Benieuwd wat wij U nog meer te bieden hebben? Kom dan gerust eens langs aan de krimweg 34 te Coevorden, de koffie staat klaar! 

    Voor meer informatie klik op onze website