Profielfoto van Enviroo

Enviroo

Over ons

Duurzaam in keukens. Een Enviroo keuken is zorgvuldig samengesteld uit gecertificeerde, duurzame materialen en voorzien van besparende apparatuur.

Enviroo Keukens
Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Het basismateriaal van een keuken bestaat uit houtvezel plaatmateriaal. Bij een Enviroo keuken is het gebruikte plaatmateriaal altijd voorzien van een PEFC-keurmerk. Dit garandeert dat er geen oerbossen gekapt worden of er ontbossing plaatsvindt wegens houtkap. Het hout komt uit gebieden waar uitsluitend aan verantwoord bosbeheer wordt gedaan. Ook voldoet het plaatmateriaal aan de CARB2-normen zoals ze zijn opgesteld door de California Air Resources Board (CARB). De strenge CARB2-norm is ingesteld om het vrijkomen van het giftige Formaldehyde in het binnenhuisklimaat tot het absolute minimum te beperken. Bij een Enviroo keuken bent u verzekerd dat het plaatmateriaal voldoet aan deze strenge norm.

Daarnaast hebben veel van onze producerende partners aanvullende milieucertificaten, zoals CO2 neutraal, Blauer Engel, EMAS, ISO14001, ISO5001

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

 

Showrooms

laatst toegevoegd
Anovi Keukens's profielfoto

Anovi Keukens

Middelkoop Culemborg B.V. keuken en Sanitair's profielfoto

Middelkoop Culemborg B.V. keuken en Sanitair

Meyer Totaal's profielfoto

Meyer Totaal

Nieuwekeuken.nl's profielfoto

Nieuwekeuken.nl

Multi Keuken & Bad Maassluis's profielfoto

Multi Keuken & Bad Maassluis

Your Kitchen's profielfoto

Your Kitchen

Weeteling Keukens's profielfoto

Weeteling Keukens

VEOX Keukens's profielfoto

VEOX Keukens

Ontdek de 8 showrooms