Profielfoto van CALorie: energie voor Castricum

CALorie: energie voor Castricum

Website
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Over ons

CALorie: de onafhankelijke energiecoöperatie voor de gemeente Castricum (Castricum, Akersloot en Limmen). Ons doel is een energie-onafhankelijk Castricum in 2030. We zijn in 2010 begonnen met de promotie van groene stroom uit de regio en energiebesparing. Sinds 2013 wekken we stroom op uit zonne-energie, o.a. via de zonnecentrale op de Schulpstet. We bereiden meer en grootschaliger energieopwekking voor.

CALorie-logo

CALorie

CALorie, de onafhankelijke energiecoöperatie van en voor bewoners van de gemeente Castricum (Castricum, Akersloot en Limmen) bestaat sinds 2010. Het is een burgerinitiatief. Tientallen burgers zetten zich inmiddels belangeloos in. De gemeente Castricum steunt ons waar mogelijk, net als talloze ondernemers. Maar CALorie is en blijft onafhankelijk. Iedereen heeft één stem, ongeacht achtergrond of portemonnee. Enthousiasme en een positieve instelling is alles wat telt.

Ons doel is een energie-onafhankelijk Castricum in 2030. We zijn in 2010 begonnen met de promotie van groene stroom uit de regio en energiebesparing. Sinds 2013 wekken we stroom op uit zonne-energie, o.a. via de zonnecentrale op de Schulpstet. We bereiden meer en grootschaliger energieopwekking voor.

Daarnaast bieden we de helpende hand aan bewoners van onze gemeente die met duurzame energie aan de slag willen, onder andere door middel van:

We zijn als coöperatie regelmatig in het nieuws, met tips van onze vrijwilligers, onze acties, projecten en evenementen en om onze visie te geven over het gemeentelijke energiebeleid.

Maak kennis met wat we doen op onze site en lees onze nieuwsberichten over al onze activiteiten of over de drie thema's waar we ons mee bezig houden:

Merken

Verkoopt de volgende merken
Jutter - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken