string(1) "b"
Profielfoto van Buro Van Rooijen

Buro Van Rooijen

Avenue Ceramique 160, 6221 KX Maastricht
maandag
09:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Met de visie van een tuinarchitect, de ervaring van een deskundige aannemer, de nauwkeurigheid van een vakbekwaam hovenier en de passie van een zwembadbouwer realiseren we al ruim 10 jaar prachtige projecten.

Jarenlange ervaring en unieke kennis hebben we opgebouwd in het ontwerpen, inrichten en projectmanagement van particuliere tuinen en zakelijke buitenruimtes. Buro van Rooijen is officieel dealer van Starline zwembaden

 

Buro van Rooijen bestaat uit een team van jong gedreven professionals met een uitgebreid netwerk in Nederland en Belgie. Alle teamleden beschikken over de benodigde kennis en kunde op het gebied van tuinontwerp en landschapsinrichting en hebben jarenlange ervaring in projectmanagement van particuliere tuinen en zakelijke buitenruimtes. Doordat we goed naar u luisteren, rekening houden met uw wensen, eisenpakket en levenswijze, kunnen wij u haarfijn maatwerk leveren en tijdens de realisatie fase volledig ontzorgen.

 

Voordat u uw keuze voor een tuinarchitect of zwembadbouwer maakt, wilt u graag weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Maak op onze website kennis met wat wij allemaal voor u kunnen betekenen of kom langs in onze showroom voor een persoonlijke kennismaking.

Voor meer informatie bezoek u naar onze website