6 redenen om te kiezen voor een wellness badkamer

Een wellness badkamer is te herkennen aan de luxe uitstraling en ontspannen sfeer. Je krijgt direct het gevoel alsof je een privé kuuroord binnenloopt.

07 Mei 2021

En dat in je eigen huis! De materialen zijn luxe, de indeling is ruimtelijk en de wellness elementen zorgen ervoor dat je echt tot rust kan komen. Denk maar eens aan een diep ligbad met whirlpool-systeem of een sunshower. Twijfel je nog of een wellness badkamer bij je past? Lees dan het onderstaande artikel met voordelen eens door. Er staan 6 redenen om te kiezen voor een wellness badkamer op een rij!

1. Geschikt voor iedere interieurstijl

Ondanks de kenmerkende luxe uitstraling, past een wellness badkamer bij vrijwel iedere interieurstijl. Zo kun je de rustgevende badkamer een stoere twist geven met zwarte kranen of juist een extra warm uiterlijk geven met zandkleurige tegels. Ben je gek op een robuuste en landelijke stijl? Kies dan voor luxe badkamermeubels met een houtlook. Doe nog meer ideeën op aan de hand van de badkamer inspiratie van Baden+.

2. Wellness badkamer voor ieder budget

Er zijn verschillende manieren om een wellness badkamer te creëren. Je kunt groots uitpakken met een bubbelbad en douchecabine met stoomdouche, maar je kunt ook slechts een paar kleine aanpassingen doen. Alleen een regendouche zorgt bijvoorbeeld al voor een wellness gevoel. Hierdoor is het geschikt voor ieder budget.

3. Ook geschikt voor kleine badkamers

Een vrijstaand bad past natuurlijk geweldig bij deze luxueuze stijl, maar is niet geschikt voor iedere ruimte. Als je een kleine badkamer hebt, kun je kiezen voor een compacte en extra diepe badkuip met whirlpool-systeem of een kleine stoomdouche.

4. Optimaal ontspannen in privé spa

Vind je het lastig om tot rust te komen in je eigen huis? Dan is een wellness badkamer zeker een goede investering. In deze ruimte kun je op ieder gewenst moment optimaal relaxen. Het is de ideale kamer voor ontspannen me-time.

5. Goed voor de gezondheid

Sauna’s, bubbelbaden, stoomcabines en sunshowers hebben allemaal een positief effect op je gezondheid. Het stimuleert de bloedsomloop en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen in je lichaam. Daarnaast heeft wellness sanitair een kalmerende werking op de spieren.

6. Wellness badkamer zelf ontwerpen

Het is mogelijk om jouw perfecte wellness badkamer helemaal zelf samen te stellen. Je kunt de ideale badkamer ontwerpen met de 3D ontwerp-tool van badkamerspecialist Baden+. Natuurlijk kun je ook hulp vragen bij het traject en een ontwerp laten maken door een professional.

In samenwerking met Baden+

Reacties