Partner

Eco Match waterbehandeling


Ecomatch streeft ernaar waterontharders te verkopen en te promoten op een manier die bij hen past. Bij een aanschaf als deze hoort een weloverwogen beslissing. Wij hopen u met een proefplaatsing en 40 jaar garantie (bij jaarlijks onderhoud) ervan te kunnen overtuigen, dat u met een Eco Match waterontharder de beste koop heeft. Wij gaan niet voor de goedkoopste waterontharder bij aanschaf, maar voor de beste oplossing op termijn. Waterverbruik, kwaliteit en levensduur zijn hierin belangrijke factoren. De verwachte levensduur van de waterontharders ligt tussen de 25 en 40 jaar.

MEER TONEN

Nieuw: IQsoft met WiFi

.

De nieuwe innovatie op gebied van comfort

IQsoft, de innovatieve waterontharder met wifi

De allernieuwste IQsoft waterontharders zijn uitgerust met de Erie-Connect technologie. Ontdek hoe connectiviteit nieuwe mogelijkheden creëert die het comfort van uw dagelijks leven helpt verrijken. Draadloze technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We maken voortdurend gebruik van onze smartphones om draadloze apparatuur aan te sturen. Draadloos muziek streamen naar onze luidsprekers of het bedienen van de thermostaat middels wifi, vinden we heel normaal. Waarom dus niet uw draadloos netwerk gebruiken voor vitale behoeften zoals onthard water?
De Erie Connect-app is een geavanceerde app waarmee u uw IQsoft waterontharder via uw mobiele telefoon of tablet kunt bedienen. Dit kan zelfs wanneer u onderweg of op vakantie bent. Zo kunt u bijvoorbeeld de vakantiemodus aan of uit zetten, maar ook de huidige status van uw waterverbruik controleren of zien wanneer u uw zout bij moet vullen.
Ervaar het gemak met de IQsoft waterontharders.
Fauteuil

Meer lezen over
'Nieuw: IQsoft met WiFi'?

meer van deze professional

IQsoft waterontharder Eco Match

Eco Match Waterbehandeling komt met een nieuwe generati...

Duurzaam investeren in water

.

Slimline waterontharder

De nieuwe Slimeline waterontharder van Eco Match is een...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.