Kalkvrij met AquaCell waterontharder

Nooit meer je douchecabine afdrogen. Geen spoor van kalk meer door de Aquacell waterontharder.

AquaCell waterontharder

In Amstelveen is het kraanwater ‘tamelijk hard’; er zit dus flink wat kalk in. Voor Jean-Paul Geerets reden om een AquaCell waterontharder aan te schaffen. Eigenlijk alléén voor het comfort van de badkamer die vrij blijft van kalkaanslag. Maar een AquaCell heeft meer voordelen. 

Alle apparatuur gloednieuw
“Alweer een tijd geleden had een kennis van me een huis laten bouwen. Hij vertelde me dat hij direct een AquaCell had laten installeren om het water volledig te ontkalken. Alle apparatuur in zijn huis was immers ook gloednieuw. En kalk is daarbij funest. Maar hij was ook heel enthousiast over het effect op zijn sanitair. Die gedachte is kennelijk blijven hangen.”

‘Ik had het veel eerder moeten doen’
Toch duurde het nog vier jaar voor Jean-Paul zelf tot aanschaf overging. “Eigenlijk niet zo handig. Want twee jaar daarvoor had ik mijn nieuwe appartement betrokken. Als ik nu terugkijk wat de AquaCell heeft gedaan, dan had ik hem toen al moeten kopen.”

Het grootste voordeel noemt Geerets het wegblijven van kalkaanslag in zijn badkamer. “Als ik ’s ochtends gedoucht heb droog ik de wanden niet af. Kom ik ’s avonds terug, dan zijn de wanden zonder één spoortje kalk. Ook mijn waterkoker blijft brandschoon. En je hebt duidelijk minder zeep en shampoo nodig.”

Wat hij precies bespaart heeft hij nooit uitgerekend. “Het is natuurlijk best een flinke investering – ruim 2000 euro – maar het is mij altijd om het comfort te doen geweest. Als je het zo beziet is het een goede koop geweest. De AquaCell doet wat hij moet doen – naar volle tevredenheid.”

Plezierig contact
En waar hij ook zeer tevreden over is: “Ik ervaar het contact met de firma als heel plezierig. Toen ik ze op Google had gevonden en een mail met vraagjes had gestuurd, kwam er prompt een uitvoerig antwoord terug. Later is er iemand bij me langs geweest voor meer uitleg en een demonstratie”.

Meer informatie

Lees hier andere AquaCell ervaringen