string(1) "p"

Geen kalkaanslag na het douchen

Douchen is een weldaad, geen spoortje kalkaanslag.

Aquacell waterontharder

Ze sporten veel en douchen dus ook veel. Vroeger deden ze dat op de sportschool, maar sinds AquaCell gaat het echtpaar Snik uit Leiderdorp direct naar huis om daar te douchen. “Veel lekkerder, veel zachter”, zegt Ellen.

‘Alles blijft nu prachtig schoon!’
Intussen hebben Ellen en Rob Snik niet alleen een nieuwe keuken, maar blinkt er ook een gloednieuwe badkamer. Vrij letterlijk; geen spoortje van kalkaanslag. Ook vóór de AquaCell Waterontharder mocht de badkamer wel gezien worden, maar alleen dankzij driftig poetswerk: de grote ergernis van beide echtelieden. Ellen: “Maar dat is nu voorbij. Alles blijft prachtig schoon en het douchen is héérlijk!” Ze heeft geen behoefte meer aan bodylotion én ze gebruikt veel minder shampoo. Rob ervaart het ‘nieuwe’ water als een weldaad voor zijn eczeem terwijl “de was veel lekkerder ruikt”.

‘Iedereen zou een AquaCell moeten hebben’
Onbegrijpelijk vinden ze het dat niet iedereen een AquaCell in zijn meterkast heeft staan. “Wij konden bijna niet wachten tot-ie geïnstalleerd zou worden. Er is nog iemand langs geweest voor een demonstratie. Dat was een prettige ervaring. We hadden daarvoor trouwens al besloten dat we de investering van ruim 2000 euro gingen doen. Wat we heel bijzonder vonden; je krijgt als klant het volle vertrouwen van de leverancier. We hoefden geen aanbetaling te doen; de AquaCell werd eerst keurig netjes geplaatst en aangesloten.”

Meer informatie

Lees hier de uitgebreide AquaCell ervaring van de Ellen en Rob Snik.