string(1) "p"

AquaCell waterontharders

De AquaCell waterontharder is het resultaat van ruim van 25 jaar evolutie op het gebied van particuliere waterontharding.

Aquacell waterontharders - Definitieve oplossing tegen kalkaanslag

De AquaCell waterontharder is de meest verkochte waterontharder in Nederland. Imiddels zijn er reeds meer dan 275.000 tevreden gebruikers van onze waterontharders. Door zijn beperkte afmetingen (21 x 46 x 49) is de AquaCell bijna altijd te plaatsen meteen achter de watermeter. Uit elke kraan komt daardoor zacht water, waardoor kalkaanslag definitief verleden tijd is, overal in huis.

De AquaCell is zeer betrouwbaar. Hij werkt volledig mechanisch en bevat dus geen elektronische onderdelen en daarmee is een achilleshiel dus afwezig. Door de totale onafhankelijkheid van stroom is de storingsgevoeligheid nihil. Wij durven u daarom 5 jaar service en garantie te geven bij aanschaf. 

Extreem nauwkeurige registraties van het waterverbruik, dubbele cilinders, dubbele capaciteit, slimme zuinige regeneraties, en dat alles in een compacte vormgeving zonder stekker maakt de AquaCell de beste koop op het gebied van particuliere ontharding. Niet voor niets de waterontharder met verreweg de meeste fans!

Kosten AquaCell waterontharder

De kosten van het gebruik van een AquaCell waterontharder zijn substantieel lager dan bij conventionele waterontharders. Zo is er bijvoorbeeld maar de helft nodig aan onthardingszout voor het regeratieproces. Dit heeft te maken met de techniek maar ook met de keus voor een ultrafijne en homogene hars. Op deze bijzondere hars krijgt de AquaCell eigenaar 30 jaar garantie.

Kwaliteit

Is in alle opzichten een belangrijk aspect bij drinkwatersystemen. Allereerst hebben alle AquaCell waterontharders een WRAS certificering. De testen van WRAS op gestelde eisen en specificaties zijn vergelijkbaar met die van KIWA in Nederland. Een goedkeuring van WRAS geeft dan ook zekerheid. Daarbij krijgt deze waterontharder de ondersteuning die hij verdiend met een eigen, landelijk dekkend service netwerk. Want, service en garantie maken de kwaliteit van een goed product pas echt compleet. Daar geloven wij in.