Profielfoto van Windsor Bathrooms
Windsor Bathrooms
Toutenburgstraat 2, 8912 AG Leeuwarden
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Windsor Bathrooms | Wastafel van BalsaBeton in de badkamer

Massief ogend lichtgewicht beton met een unieke coating wordt de karakteristieke uitstraling van beton versterkt en beschermt tegen vlekken

BalsaBeton met de karakteristieke uitstraling van beton voor in de badkamer

BalsaBeton heeft het mogelijk gemaakt om massief ogend lichtgewicht beton toe te passen in het interieur. Met de unieke coating wordt de karakteristieke uitstraling van beton versterkt en biedt deze bescherming tegen vlekken, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in badkamers.

BalsaBeton bestaat uit glasvezel versterkt betonsteen met een lichtgewicht kern van schuim. Het gebruik van deze lichtgewicht kern zorgt voor een gewichtsreductie van 60 tot 80% ten opzichte van massief betonsteen. Door het lichtgewicht is het product dan ook eenvoudig te monteren aan de wand of op een meubel te plaatsen.

Kenmerken BalsaBeton:
– Vlekvrij
– Lichtgewicht (+/- 45kg per m2)
– Hittebestendig
– Scheurt niet
– Onderhoudsvriendelijk

Kleuren BalsaBeton:

De kleur van betonsteen bestaat uit een nuance van verschillende kleuren. Door het ambachtelijke productieproces is zowel de kleur als de stuctuur van het product niet exact te voorspellen en daarom altijd indicatief. Bovendien kunnen er kleine gaatjes en/of luchtbelletjes in het product zitten. Dit is inherent aan het materiaal. In onze showroom "The House of Windsor" kunt u de diverse kleurstalen bezichtigen voor een realistischer beeld.

BalsaBeton “Robuste” uitvoering heeft precies dezelfde voordelen als het standaard BalsaBeton. het verschil zit in het feit dat bij “Robuste”meer reliëf in de oppervlakte van het beton zit en dat de randen een gezaagde look hebben. Dit geeft de wastafel, waskom of toiletfontein van BalsaBeton een wat stoerdere, ruigere uitstraling.

Bij de opbouwwastafel, waskom of toiletfontein van BalsaBeton die wordt besteld wordt een onderhoudspakketje meegeleverd. Het onderhoudspakketje bestaat uit de volgende producten;

Evolve Groene Zeep (250ml);
Evolve Protect (90ml);
2 microvezeldoekjes;
Instructies

Door gebruik van deze onderhoudsmiddelen ontstaat er een beschermlaagje waardoor kalkaanslag en aanslag van een verkeerd functionerende waterontharder niet kan hechten aan het oppervlak.

Het is ook mogelijk om een los blad te bestellen om uw wastafel, fontein of opzetkom op te plaatsen. U kunt een blad in ieder gewenste maat bestellen, mits technisch mogelijk. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden in maatwerk!

Benieuwd naar onze online collectie van BalsaBeton? neem een kijkje op onze website.