Partner

Burgmans Sanitair B.V., specialist in exclusieve badkamers en badkamerproducten

Burgmans Sanitair importeert en levert kwaliteitsproducten voor badkamer en toilet. Wilt u uw badkamer vernieuwen of zoekt u losse badkamerproducten? Dan bent u bij Burgmans Sanitair aan het juiste adres.

PUURWIT solid surface

solid surface wastafelbladen, baden, fonteinen en opzetbakken

PUURWIT solid surface

Burgmans Sanitair levert onder de naam PUURWIT een groot aantal producten zoals wastafelbladen, baden, fonteinen en opzetbakken. De naam PUURWIT zegt het al: een mooie, pure witte kleur, de meest witte variant van solid surface (RAL 9016). Solid surface voelt warm aan en heeft een luxe uitstraling. Door de speciale bewerking voelt het altijd of het uit één stuk vervaardigd is, zonder naden. De hoeken zijn licht afgerond waardoor er geen vuil achterblijf.

de bijpassende lades zijn verkrijgbaar in de kleur wit gespoten. Deze lades passen qua kleur en uitstraling perfect bij een PUURWIT wastafelblad.

Meer informatie

Burgmans Sanitair is een betrouwbare partner met 30 jaar ervaring als het gaat om badkamers. Het kantoorpand met magazijn en showroom vindt u in Capelle aan den IJssel (nabij Rotterdam). 

Voor vele van onze producten kunnen wij ook maatwerk-oplossingen aanbieden. Zo kunt u uw eigen unieke badkamer samenstellen, en is deze “net even anders” door de vele mogelijkheden.

kijk op www.burgmanssanitair.nl voor meer informatie

meer van deze professional

Kranen Tricolore Verde

De kranen in de serie Tricolore Verde van Cristina Rubi...

Artweger Twinline 2

Burgmans Sanitair: Twinline 2 van Artweger

Kranen Italy

De kranenserie Italy van Cristina Rubinetterie combinee...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.