Foto: 2019-04/75025801_74711028_10401054_Matrix_160_2ldn_grpls_wit_hgl_bovenblad_recht_160x46x4_waskom_Note_zwart_mat_139.jpg

Noviteiten H&R Badmeubelen & Sanitair – Zomer 2019

Hot en trendy; dat is het gebruik van warme tinten en natuurlijke materialen in de badkamer.

Ook zijn gekleurde elementen niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Denk hierbij aan stoere zwarte beugels, gekleurde waskommen, etc. Met onderstaande items speelt H&R Badmeubelen in op deze trends en biedt u weer volop mogelijkheden om te creëren en combineren.

Massief eiken bovenbladen

Ons brede assortiment aan massief eiken bovenbladen daagt u uit tot het samenstellen van uw eigen badmeubel. U kunt het bovenblad op een wastafelonderkast plaatsen, maar u kunt ze ook met één van onze nieuwe fraaie wastafelconsoles combineren. Wij bieden de bovenbladen aan in twee dieptematen. De bladen van 46 cm. diep zijn geschikt voor plaatsing op de wastafelkast of om te combineren met wastafelconsoles en één van onze nieuwe fraaie waskommen. De bladen van 41 cm. diep zijn geschikt voor plaatsing als onderblad en biedt u daarmee opbergruimte voor uw handdoeken of andere benodigdheden. U kunt kiezen voor de rechte afwerking of voor de boomstamkant.

Stel uw eigen fonteinmeubel samen


Met de toevoeging van de massief houten fonteinplanken en enkele fraaie wastafelconsoles kunt u eenvoudig uw eigen fonteinmeubel samenstellen. De fonteinplank is leverbaar met boomstamkant en rechte kant. Perfect te combineren met onze keramische opzetkom ‘Spot Mini’ die zowel in wit glans als zwart mat leverbaar is.

Nieuwe waskommen


Steeds vaker maakt de witte keramische waskom plaats voor een ander model: een ander kleurtje, of zelfs ander materiaal. H&R Badmeubelen voegt twee nieuwe waskommen toe aan het assortiment.

Waskom Arc is een waskom in beton. Deze waskom is zowel leverbaar in een vierkante als een ronde uitvoering.

Waskom Note is een ronde keramische waskom en hierbij heeft u keuze uit maar liefst 7 kleuren: wit glans, wit mat, zwart mat, lichtgrijs mat, donkergrijs mat, olijfgroen mat en taupe mat.

Badplank met boomstamkant


Nieuw in ons assortiment is de massief houten badplank met boomstamkant aan beide zijden. Een mooie én praktische eyecatcher in uw badkamer. Deze plank is 20 cm. breed en is leverbaar in de lengtes 78 en 88 cm.

Nieuwe kleuren NewWave collection
Het verheugt ons u te kunnen vertellen dat wij ook onze NewWave badmeubelen in de kleur beton antraciet kunnen leveren! Deze kleur was voorheen enkel beschikbaar voor de Amador en Lorencio, maar nu kunnen ook alle andere series (inclusief hoge kasten, halfhoge kasten, bovenbladen en planchetten) in de kleur beton antraciet besteld worden. Zelfs maatwerk is nu leverbaar in deze kleur.

Naast beton antraciet gaan wij nog 5 nieuwe kleuren toevoegen aan ons kleurenpalet van de NewWave collection. Het gaat om de kleuren brown leather, taupe mat, stone grey mat, sky blue mat en bronze metalic.

Kijk voor meer informatie op: www.hrbadmeubelen.nl

Meer van H&R Badmeubelen & Sanitair
Reacties