Foto: Villeroy-Boch-inspiratie-artis-collectie-1

Win een weekend Parijs met Villeroy & Boch

Stap in de voetsporen van één van de Villeroy & Boch designers en win een geheel verzorgd weekend weg naar de stad van mode, architectuur en design: Parijs!

Inclusief insidertips en € 500 zakgeld. Doe mee en win! Hoe? Klik hier.

In 2016 voeren frisse en uitgesproken kleuren de boventoon in de badkamer. Geheel passend bij deze trend introduceert Villeroy & Boch de gekleurde wastafellijn ‘Artis Color’: een echte eye-catcher in de badkamer, geïnspireerd op de kleuren van de seizoenen in het prachtige Parijs. Ontdek de Parijse jaargetijden met de Artis Color collectie: welke stijl past bij jou?

Stap in de voetsporen van één van de Villeroy & Boch designers en win een geheel verzorgd weekend weg naar de stad van mode, architectuur en design: Parijs!   Inclusief insidertips en € 500 zakgeld. Doe mee en win!

De Artis Color wastafels zijn helderwit aan de binnenkant en hebben een gekleurde buitenkant met matte finish. Het kleurenpalet telt 15 tinten. De kleuren zijn tijdloos en onderling goed te combineren. Van sober ingetogen tot intens en gedurfd: met Artis Color creëer je jouw persoonlijke badkamerstijl. De wastafels zijn vervaardigd uit het door Villeroy & Boch ontwikkelde TitanCeram. Het materiaal is stoot-, slag- en krasvast, perfect bestand tegen hitte en koude en kan eenvoudig worden gereinigd. Er is keuze uit vier vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant.

Het kleurenconcept van Artis Color werd uitgewerkt door designer Gesa Hansen, bekend van designerlabel The Hansen Family. Hansen woont en werkt in Parijs en won al diverse internationale designer-prijzen voor haar ‘New Scandinavian’ ontwerpen.

Reacties