Foto: Bette-wastafel-dubbel-badkamer

Wastafels van Bette - harmonie van design en natuurlijke materialen

Duurzame oplossingen voor gastentoilet, privé- en hotelbadkamers evenals de openbare sector

Duurzame oplossingen voor gastentoilet, privé- en hotelbadkamers evenals de openbare sector

Natuurlijke en authentieke materialen in alle sectoren van de badkamer - daar staat Bette voor in met de uitbreiding van het bestaande kernassortiment van ligbaden en douchebakken met wastafels. De specialist voor hoogwaardige producten uit de natuurlijke staal en emaille breidt daarmee zijn presentie in de badkamer uit. Bette geeft het water de ruimte, om zich te ontplooien en om te worden beleefd. Het nieuwe wastafelprogramma biedt diverse mogelijkheden voor de individuele planning en vormgeving van de wasplaats - in de privè- badkamer evenals in de hotelbadkamer of in de openbare sector. De beide wastafelseries BETTEBOWL en BETTEAQUA overtuigen door hun heldere vormentaal, de perfecte afwerking en de voortreffelijke kwaliteit. Het rechtlijnige design wordt onderstreept door de uitermate precieze kanten en volledig vlakke oppervlakken. Het unieke, briljante emaille-oppervlak BETTEGLASUR® is enorm stabiel en belastbaar, water en vuil afstotend, antibacterieel en bestand tegen kalkafzettingen. Optimaal verzorgingscomfort, blijvende schoonheid en lange houdbaarheid worden bevestigd met 30 jaar garantie.

Archaïsche schoonheid

Het design van de wastafelserie BETTEBOWL onderscheidt zich door de harmonische verbinding van cirkel en rechthoek. Ontwerper Jochen Schmiddem: „Twee oorspronkelijke vormen ontmoeten elkaar en vormen een optische eenheid van archaïsche schoonheid. Vloeiend gaat het rechthoekige opbergelement van de wastafel over in een afgeronde uitsparing om het water op te vangen, zonder rand en zacht afgerond. de talrijke wastafelvarianten van de serie bieden veel ruimte voor vormgevingsvarianten voor de meest uiteenlopende badkamerarchitecturen. Men kan kiezen uit de vijf uitvoeringen opzetwastafel, inbouwwastafel, montage aan de wand, vrijstaand voor de wand en vrijstaand in de ruimte evenals de alternatieven enkele of dubbele wastafel. Bovendien maakt een ronde opzetwastafel van 350 en 500 mm diameter deel uit van het assortiment. De verschillende afmetingen van de rechthoekige wastafels van 350, 500, 800 tot 1400 mm breed en verschillende armatuuropties vullen de veelzijdige planningsmogelijkheden aan met BETTEBOWL en beiden wasplaatsoplossingen van het gastentoilet, via de mini-badkamer tot aan de royale badkamterarchitectuur toe.

Gebaseerd op de idee van de vrijstaande bron

Nieuwe en uitzonderlijke planningsmogelijkheden biedt de BETTEBOWL wastafel in de vorm van een monoliet. De vierkante zuilwastafel kan vrijstaand in de ruimte of voor de wand worden geplaatst. In de afmetingen van 350 x 350 mm en 500 x 500 mm met een ergonomische hoogte van 900 mm is hij zowel geschikt voor gastentoiletten als voor badkamers van verschillende grootte . Ontworpen voor liefhebbers van het bijzondere en voor designgerichte puristen, gebaseerd op de idee van de vrijstaande bron.

De wastafelserie BETTEAQUA

De wastafelserie BETTEAQUA vertoont zich in rrn klassiek rechtlijnig design, eveneens ontworpen door de designer Jochen Schmiddem. met haar tijdloze vormentaal kan deze serie harmonisch in iedere badkamer en architectonische omgeving worden geïntegreerd. De drie varianten als opzetwastafel, inbouwwastafel of wandversie in breedten van 600, 800 en 1400 mm en diepten van 400 of 475 mm bieden individuele mogelijkheden voor een hoogwaardige wasplaats-vormgeving met enkele en dubbele wastafels.

Accessoires

Aanvullend bij de wastafels uit de beide series BETTEBOWL en BETTEAQUA in diverse uitvoeringen, maten en vormen biedt Bette passende componenten en dragerplaten, een modulair, meubelsysteem, spiegels met verlichtingselementen en andere accessoires voor de flexibele planning van afgestemde wasplaatsen.

Publicatiedatum: 29 april 2009

Reacties