Thebalux wastafels van beton


Prachtige betonnen wastafels voor de badkamer: nieuw in het programma van Thebalux.

In het wastafelprogramma van Thebalux kon er gekozen worden voor de materialen mineraalmarmer, keramiek, glas en keratop. Vanaf heden is beton ook leverbaar! Een betonnen wastafel geeft de badkamer charisma. De bekende lichtgrijze betonkleur is prachtig te combineren met hoogglans kleuren maar zeer zeker ook met houtdecors zoals Bardolino eiken en Nebraska eiken.

Welke betonnen wastafelbladen zijn er mogelijk

De betonnen wastafelbladen zijn er in twee breedtematen: in 100cm breed en 130cm breed. De wastafels zijn 50cm diep en 9cm hoog. De wastafels hebben op beide maten een grote brede waskom. Combineer de wastafels van beton met de onderkasten uit de serie Allure. De onderkasten zijn greeploos, met opbouwgreep of infreesgreep. Het is mogelijk om de wastafel van beton te leveren met één of twee kraangaten, maar ook zonder kraangat is mogelijk.

Thebalux wastafel beton.

Eigenschappen beton

Een wastafel van beton is trendy en past zeer goed in vele ontwerpen badkamers. Heel herkenbaar aan de grijze kleur. De wastafels van beton zijn sterk en voorzien van een speciale coating. De coating versterkt de uitstraling van het beton en biedt bescherming tegen vlekken. Mocht er onverhoopt een beschadiging ontstaan aan het beton dan bestaan er zelfs reparatiesets om de beschadiging weg te werken.

Meer informatie: www.thebalux.nl

Publicatiedatum: 17 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Badmeubel - wastafel 345

Wastafel en meubel volgens persoonlijke denkbeelden door ruimtelijke architectuu...

Design fontein of wastafel Cubic 40cm

Composiet fontein of wastafel Cubic is slechts 40x40x40cm (bxdxh), door de strak...

Primabad Exclusive XL

Het Exclusive XL badmeubel is dé uitkomst van de samensmelting van 2 meubellijn...

Advertentie