Foto: dekker-zevenhuizen-strakke-wastafel-steen-1

Strakke wastafel van steen

Strak, tijdloos en op maat: dat zijn de grootste pluspunten van de Inclinata en de Spiovente wastafels gemaakt van 'steen'.

De Inclinata en Spiovente kunnen onder andere uitgevoerd worden in Evora® Ceramics (keramiek) en Evora® Quartz (composietsteen). De wasbak is geïntegreerd en vormt één geheel met de wastafel. En u mag zelf de maat bepalen! Niet alleen het formaat, maar ook de kleur en het aantal wasbakken en kranen kunt u zelf invullen. Deze wastafel past dus letterlijk altijd in uw badkamer.

Spiovente of Inclinata

Het ontwerp van beide wastafels is strak. Het verschil tussen de twee modellen zit in een klein detail: de afwerking van de afvoerput. Bij de Inclinata is de afvoer op een stijlvolle manier afgewerkt met een afdekplaat. Bij de Spiovente is de afvoer helemaal afgedekt! Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat.

Met of zonder badmeubel

Heeft u de kleur en ontwerp van de wastafel bepaald, dan kunt u de wastafel naar wens nog combineren met een bijpassend badmeubel in precies dezelfde maat, of kiezen voor een overhangend bladdeel. Dat biedt meer ruimte op het blad en geeft de badkamer een luxe uitstraling. Uiteraard kunt u de wastafel ook vrij ophangen. Met een wandpaneel van hetzelfde materiaal eronder heeft u een ideale oplossing voor de handdoeken!

Keramiek en composietsteen

Een wastafel van ‘steen’ biedt veel voordelen. Zo zijn er veel rustige maar ook expressieve natuurlijke kleuren die een bijzondere sfeer aan de badkamer geven. Evora Ceramics is net als Evora Quartz niet poreus en makkelijk in het onderhoud. Keramiek is harder en krasbestendiger dan composietsteen, maar is daardoor wel iets gevoeliger voor stootschade.

Meer van Dekker Zevenhuizen
Reacties