Foto: fontein-luva-1335-luca-sanitair-

Fontein Luva van Luca Sanitair

Luca Sanitair heeft 2 nieuwe modellen fonteinen (Luva) aan het assortiment toegevoegd

Fontein Luva van Luca Sanitair. Luca Sanitair heeft 2 nieuwe modellen fonteinen (Luva) aan het assortiment toegevoegd.

De fonteinen hebben een wit, glanzend en stijlvol strak design. De fonteinen zijn kleurvast, gemaakt van het composietmateriaal Solid Surface en extra glad. Ze zijn hierdoor eenvoudig schoon te maken. De fonteinen zijn bovendien eenvoudig op te hangen met een universele bevestiging.

De nieuwe serie fonteinen bevat 2 modellen: laag model Luva 1330 (35 cm x 18,5 cm x 9 cm) en hoog model Luva 1335 (35 cm x 18,5 cm x 32 cm). Ze hebben beide een strak, stijlvol, wit glanzend design en zijn gemaakt van het composiet materiaal Solid Surface.Luva laag en Luva hoog
De nieuwe serie fonteinen bevat 2 modellen: laag model Luva 1330 (35 cm x 18,5 cm x 9 cm) en hoog model Luva 1335 (35 cm x 18,5 cm x 32 cm). Ze hebben beide een strak, stijlvol, wit glanzend design en zijn gemaakt van het composiet materiaal Solid Surface.

De Luva 1330 is de lage variant met kraangat, maar is ook verkrijgbaar zonder kraangat (Luva 1331). De lage fontein kan zowel links- als rechtsom geplaatst worden en neemt weinig ruimte in beslag, daarmee ook zeer geschikt voor kleine toiletruimtes.

De Luva 1335 is de hoge variant. Deze heeft aan de linker zijkant een handig open schap waar badkamerspullen in opgeborgen kunnen worden. De afvoer is volledig weggewerkt in de fontein. Dit geeft een stijlvolle, strakke uitstraling.

Perfecte match met de fonteinkraan Primo-rond
De Luva fonteinen worden ideaal gecombineerd met de chromen Primo-rond kraan van het merk Luca Sanitair.

Publicatiedatum: 12 december 2012

Meer informatie: www.lucasanitair.com

Reacties