Foto: Innovatieve-matte-oppervlakken-Duravit

Innovatieve matte oppervlakken van Duravit

Hoogwaardig, fluweelzacht en blijvend als nieuw

Tegelijk verfijnd en terughoudend, meubels met matte lakoppervlakken bieden een breed scala aan vormgevingsmogelijkheden. Maar zeker ook in de badkamer is het van belang of een oppervlak geschikt is voor dagelijks gebruik. Duravit badkamermeubels met matte lakoppervlakken zijn bijzonder krasvast en bieden nieuw, verbeterd onderhoudsgemak. Het gebruik van een speciale lak op waterbasis, die met de hand in meerdere lagen wordt aangebracht, zorgt voor een uitzonderlijke oppervlaktekwaliteit met innovatieve eigenschappen.

De oppervlakken hebben niet alleen een onberispelijke matte look in een reeks opvallende kleuren en een aangename, fluweelzachte touch, ze hebben ook een uitstekende functionaliteit: een speciale technologie in de grondstoffen van de lakken zorgt ervoor dat microkrasjes op het oppervlak na verloop van tijd vanzelf 'verdwijnen’, zodat het meubilair er altijd als nieuw uitziet. Bovendien maken de ‘anti-vingerprint’ en de water- en vetbestendige eigenschappen het schoonmaken een fluitje van een cent.

Het nieuwe "zelf regenererende" matte lakoppervlak is standaard op de passende Duravit meubelprogramma’s. Er zijn tien kleurvarianten beschikbaar in zijdemat: Wit, Nordic Wit, Taupe, Flanelgrijs, Steengrijs, Grafiet, Aubergine, Amandel, Lichtblauw en Nachtblauw.

Meer informatie: www.duravit.nl 

Reacties