Gemakkelijke badkamer en keuken make-overs met GROHE QuickFix

Met GROHE QuickFix wordt een badkamer en keuken make-over verrassend gemakkelijk.

12 Oktober 2021

Ons huis is een plek waar we lachen, huilen, nieuwe herinneringen maken met familie en vrienden, waar we dromen over de toekomst. Kortom, ons huis is het middelpunt van ons leven. Het straalt ook onze individualiteit uit, zo kan het minimalistisch, extravagant, stijlvol, comfortabel, klein, ruim, kleurrijk, opgeruimd of rommelig zijn.. Soms zijn we toe aan vernieuwing in huis en dat hoeft zeker niet altijd groots te zijn. GROHE weet dat kleine veranderingen in huis een grote impact kunnen hebben. En met GROHE QuickFix wordt een badkamer en keuken make-over verrassend gemakkelijker.

Met GROHE QuickFix-producten heeft de consument een alles in één pakket die hen helpt met hun doe-het-zelf-project. Of het nu het vervangen van een kraan is of het installeren van een nieuwe wastafel. QuickFix helpt hen op weg. En als onderdeel van GROHE’s duurzaamheidsdoelstellingen bevat het pakket geen plastic verpakkingen, maar duurzame alternatieven. Verder bevat het alles in één pakket:

QuickTools: De 3-in-1 tool combineert alle conventionele tools die nodig zijn om een ??GROHE wastafelmengkraan te installeren of te onderhouden. Of we bieden supereenvoudige bevestigingssystemen, waarbij geen extra gereedschap nodig is.

QuickGuides: De QuickGuides maken een klus zo eenvoudig mogelijk met duidelijke en eenvoudige uitleg met kortere, begrijpelijke teksten en afbeeldingen.

QuickVideos: Voorkeur voor how-to-video's? Scan de QR-code op de QuickGuide of de productverpakking en je wordt stap voor stap door de installatie begeleidt met handige tips en trucs.

Paul Rebergen, Leader LIXIL Nederland, over QuickFix: “Een huis is zo persoonlijk, en soms wil je net even iets anders. Een grote renovatie is dan vaak toch wel echt een flinke investering, terwijl iets kleins aanpassen, zoals dus bijvoorbeeld een keuken- of badkamerkraan, ook al een andere look en feel geeft. Om dit voor consumenten makkelijker te maken hebben we onszelf in hun schoenen geplaatst en introduceren we GROHE QuickFix. Een alles in één pakket wat de installatie gemakkelijker maakt.”

Het nieuwe Quickfix concept wat de installatie van kranen verrassend eenvoudiger maakt is nu beschikbaar op de GROHE Start badkamer- en keukenlijn. Om je badkamer een frisse boost te geven, is een nieuwe kraan altijd een goede keuze. Dankzij het veelzijdige assortiment wastafelkranen in verschillende maten, is de moderne GROHE Start de perfecte match voor jouw stijl. Het model biedt extra comfort met uittrekbare uitloop en is perfect voor het wassen van haar of het schoonmaken van de wastafel. Met GROHE Start kun je ook je steentje bijdragen voor de planeet: de geïntegreerde GROHE EcoJoy vermindert de waterstroom terwijl het water wordt verrijkt met lucht, waardoor een perfecte, volumineuze stroom wordt gegarandeerd en waardevolle hulpbronnen worden bespaard. GROHE Start is er ook als keukenlijn. De verschillende varianten hebben allemaal een slank, eigentijds ontwerp - ideaal om de dagelijkse keukenroutines gemakkelijker en leuker te maken.

Meer informatie: www.grohe.nl

Reacties