Partner

Balance.EU bv

Balance is opgericht in 1992.  

Wij zijn producent van hoogwaardige badkamerproducten. Balance is een kleinschalig bedrijf waardoor we flexibel zijn met een persoonlijke touch en oog voor detail. Kwaliteit en exclusiviteit zijn onze uitgangspunten. 

Wij profileren ons graag als trendsetter!  

Blue Line wastafels

Balance ontwikkelde een complete lijn badkamer elementen uit massief Belgisch hardsteen. 

Belgisch hardsteen

Met de Blue-Line en Block series is Balance op zoek naar uitersten.

Speciaal geselecteerd blauwsteen, eigenzinnig en overtuigend van vorm. Leverbaar in verschillende toepassingen zoals wasbak, fontein en douchevloer, allen getypeerd door hetzelfde karakter: stoer, eerlijk en onverslijtbaar.

Eeuwenlang werd grijsblauw hardsteen gebruikt voor trappen en bordessen in voorname panden. Balance herontdekt deze natuurlijke materialen. Het geselecteerde hardsteen wordt nu toegepast als wasbak in de moderne badkamer. Onze blauwsteen produkten zijn eigenzinnig en overtuigend van vorm. De schoonheid en puurheid van het materiaal komt in de ontwerpen volledig tot zijn recht.

Naast de toepassing van Belgisch hardsteen is de laatste jaren de populariteite van anders steensoorten, zoals zandstenen en marmer, enorm gestegen. Balance heeft diverse steensoorten aan het programma toegevoegd om te kunnen voorzien in de diversiteit van de klant.

Voor meer informatie zie onze website www.balance.eu

 

 

 

 

 

 

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.