Bette introduceert drie nieuwe onderbouw-wastafels.

Met natuursteen of composiet zijn een breed skala aan wastafelbladen en wastafelmeubels te vervaardigen.

24 Augustus 2019

Authentieke bad objecten met Bette onderbouw-wastafels Met natuursteen zoals marmer, beton of composiet zijn een breed skala aan wastafelbladen en wastafelmeubels te vervaardigen. Daardoor ont-staan unieke bad objecten. Voor deze objecten introduceert fabrikant Bette drie onderbouw-wastafels, die door de verschillende vormen met vele de-signstijlen zijn te combineren. Bovendien kan de ontwerpstijl, dankzij de bijpassende baden en douchevloeren, in de gehele badkamer worden doorgevoerd. Om de prijs hoeft u het niet te laten: de prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed en de garantie is zelfs 30 jaar!

Natuursteen en composiet bieden authentieke varianten in kleur en beleving en zijn populair zowel bij hotels als particulieren. Met de onderbouw-wastafels en inbouw-baden van Bette kan dit materiaal consequent in het ontwerp worden doorgevoerd. Daardoor speelt het wastafelblad of het badobject de hoofdrol en krijgt de wastafel een meer bescheiden rol. Het voordeel van een onderbouwoplossing is dat er veel ruimte is voor bad accessoires en cosmetica producten. Bovendien kan het blad een-voudig worden gereinigd.

Unieke (effect)kleuren

Met de drie nieuwe onderbouw-wastafels komt Bette tegemoet aan de meest populai-re designstijlen van dit moment: organisch en rond, puristisch en rechthoekig en de humane zachte vormgeving. Daarmee kunnen nagenoeg alle designvarianten in de badkamer verwezenlijkt worden. De wastafels zijn van zeer fijn geglazuurd titaan-staal vervaardigd. Daarbij kunt u kiezen uit vele glans- en matkleuren en de unieke kleureffecten, zodat de wastafel harmonieus is te integreren of juist op een opvallen-de wijze schittert.

Organisch en rond

Voor de ontwerpstijl organisch en rond is de onderbouw-wastafel BetteComodo ge-schikt. De ovale wasbak combineert sierlijke bogen en rechte lijnen tot één symme-trische geheel. Hij past prima bij ronde spiegels en klassieke armaturen met gebogen afvoeren. Om deze ontspannen designtaal in de badkamer verder door te zetten, is het comfortabele bad BetteComodo beschikbaar of de bad-klassieker BetteStarlet. Bo-vendien kunt u kiezen uit vele andere baden uit het omvangrijke assortiment van Bette. De BetteComodo onderbouw-wastafel is in de maten 574 × 380 en 774 × 380 mm verkrijgbaar.

Tijdloos, universeel en gewoon mooi

De onderbouw-wastafel BetteOne onderscheidt zich door zijn esthetische samenspel van rechtlijnig, gereduceerd design met zachte, afgeronde hoeken. Deze kan men het beste combineren met ovale spiegels en moderne armaturen, waarin ronde en rechte elementen gecombineerd worden. Samen geven ze de wastafelplaats een humane en vriendelijke sfeer. Een perfect bijpassend bad is bijvoorbeeld de serie BetteOne ba-den. De BetteOne onderbouw-wastafel zijn in de maten 434 × 416, 578 × 408 en 767 × 400 mm leverbaar.

Expressieve geometrische lijnen

Rechtlijnig en architectonisch is de grote onderbouw-wastafel BetteLoft, waarvan de basisvorm door vier conisch toelopende oppervlakken wordt gevormd. De minimale hoekradiussen in de wasbak getuigen van de hoogste ambachtelijke perfectie en ge-ven de badkamer een expressief karakter, als daarbij rechthoekige en vierkante ele-menten in scène worden gezet. Bijpassend zijn de BetteLoft baden. Of het nu gaat om inbouw of vrijstaand, met hun kenmerkende geometrische patroon, wordt de ex-pressieve vormgeving maxiamaal benut. De BetteLoft meet de 740 × 386 mm.

Voor meer informatie www.bette.nl