Tijdloze vloer van Uipkes

Een kopshouten vloer is een ware eyecatcher!

Kopshouten vloer: Spectaculaire sfeer en tijdloos

Een kopshout vloer wordt ook wel ‘blokjesvloer’ genoemd en hiermee heb je iets unieks. Het geeft een speels en levendig karakter aan je interieur of bedrijfsruimte. De kopshout vloeren van Uipkes zijn gemaakt van massief houten blokjes uit de dwarsrichting van de stam. Hierdoor worden deze vloeren nog harder dan de andere houten vloeren. Deze bijzondere vloer is dus niet alleen duurzaam, maar ook zo slijtvast dat deze zelfs geschikt is voor zware bedrijfsmatige toepassingen.

Deze houten vloer geeft een industriële uitstraling aan je ruimte en is leverbaar in vele tientallen unieke handgemaakte kleuren. De duurzame vloeren worden in Nederland op maat gemaakt in elke gewenste afmeting. Natuurlijk met vijf jaar garantie!

Eigenschap kopshouten vloer

De kopshout vloer heeft een bijzondere eigenschap: de jaarringen van de stam zijn zichtbaar in elk vlakje. Dat maakt de vloer extra levendig en geeft een prachtig uiterlijk. Bovendien is de vloer enorm slijtvast en stevig. Een kopshout vloer wordt vastgelijmd op een stevige ondervloer. Deze vloer gaat als een van de weinige houten vloeren niet samen met vloerverwarming, dus dat is iets om rekening mee te houden.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website