Foto: DesertCoretec badkamervloer

Op zoek naar een vloer voor in de badkamer?

De COREtec Naturals Collectie : Mooi ogende vloeren voor uw badkamer

USfloors Inc. met hoofdkantoor in Dalton, GA, United States is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen en heeft een nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld: COREtec® is namelijk dé nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!

Nieuwe harde vloerbedekking voor in de badkamer : COREtec®

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. Bovendien is COREtec® wereldwijd gepatenteerd. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument. Een revolutionair product dus COREtec® the original, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.

USFloors – COREtec® lanceert een aantal nieuwe badkamer vloeren in 2018

Het COREtec® Original programma wordt in 2018 met maar liefst 24 nieuwe mooi ogende decoren uitgebreid. Daarbij een aantal heel knap uitziende trendy decoren. Deze designs werden zoals altijd uiterst zorgvuldig uitgekozen door een selecte groep van professionals in Home & Deco in het algemeen en vloeren in het bijzonder. Een aantal vloerenexperten hebben daarbij rekening gehouden met de huidige tendens in de steeds sneller veranderende woonwereld. COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!BadkamerDe eigenschappen van de vloer zijn echt niet min : duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags, het maakt in feite allemaal weinig uit, de COREtec® vloeren. Dat de COREtec® vloeren in de smaak vallen, is niet zo vreemd. Weinig andere vloeren zijn zo innovatief, overal installeerbaar en betaalbaar als COREtec®. USFloors, de fabrikant van de COREtec® vloeren, investeert voortdurend in innovatie en blijft een trendsetter op gebied van harde vloerbedekking. De COREtec® vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk installeerbaar door zowel vakman als consument en ook gemakkelijk terug weg te nemen.

COREtec® The Naturals : nieuwe frisse look – heel mooie uitstraling - eigen identiteit

1) 100% Watervast
2) Extreem stabiel
3) Plaatst eenvoudig
4) Hoge krasweerstand
5) Geen acclimatisatie nodig
6) Antistatisch / Electrostatisch
7) Ideaal voor vloerverwarming & koeling
8) Op elke ondergrond
9) Akoestisch dempend
10) Pet proof

Meer weten? Klik dan hier

Reacties