Foto: 2015/Villeroy-Boch-douchevloeren.jpg

Heerlijke douchevloeren van Villeroy & Boch

Vlakke ingebouwde douchevloeren zijn dé trend op badkamergebied. Villeroy & Boch biedt drie ultravlakke douchevloeren aan: van acryl, keramiek of Quaryl®.

Acryl, keramiek of Quaryl® hebben elk hun unieke eigenschappen en prijsklassen. Begin de dag goed met deze mooie kwalitatieve doucheoplossingen.

1. Architectura MetalRim: ultravlakke look

De drempelvrije Architectura MetalRim-douchevloeren zijn ultraplat en hebben een minimalistisch design. Dit gunstig geprijsde instapmodel past door de diversiteit aan maten in vrijwel iedere badkamer. Architectura MetalRim is gemaakt van hoogwaardig acryl en is versterkt in de hoeken, waardoor de vloer niet doorbuigt. De douchevloeren hebben een mooie hoogglans afwerking en de afvoer is mooi weggewerkt. Bovendien zijn ze uit te rusten met VilboGrip: een antislipoppervlak dat zorgt voor extra veiligheid.

2. Subway Infinity: printable douchevloer

Sommige mensen geven de voorkeur aan een tegelvloer in de douche. Tegels zijn echter erg onhygiënisch (vuil blijft in de voegen zitten) en onveilig door de gladheid. Subway Infinity is de nieuwe keramische douchevloer van Villeroy & Boch voor mensen die toch graag kiezen voor de look van tegels. Voor Subway Infinity is namelijk een innovatieve printtechnologie ontwikkeld: ViPrint. Hiermee kan een print op de douchevloer gemaakt worden in hetzelfde patroon als de tegels in de douche. Het is een vloer, maar je ziet een tegel! Verder is het materiaal stoot-, slag- en krasvast. Subway Infinity is verkrijgbaar in 38 verschillende maten van 80 x 75 cm tot aan een XXL variant van 160 x 100 cm.

3. Squaro Infinity: warme voeten

De Squaro Infinity douchevloeren zijn dankzij het unieke materiaal Quaryl® op de millimeter nauwkeurig met zeer strakke randen en hoeken te plaatsen. Zelfs in lastige hoeken of zuilen. De douchevloer is super vlak en ziet er daardoor prachtig uit. Bovendien voelt hij heerlijk warm aan de voeten, is gemakkelijk schoon te houden en voldoet aan de hoogste antislipklasse. Squaro Infinity is beschikbaar in vijf moderne kleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Edelweiss of Crème.

Meer informatie over de collecties of verkooppunten? Kijk op www.villeroy-boch.com

Publicatiedatum: 28 oktober 2015

Reacties