Foto: 666c2ecad022e

Nieuwe trendy kleuren Squaro Infinity douchevloeren

Villeroy & Boch introduceert douchevloeren in Almond en Morning Green

25 Juni 2024

Wil je een luxe gevoel creëren in de badkamer? Kies dan voor een inloopdouche. Het optisch doorlopen vloeroppervlak van een inloopdouche geeft een ruimtelijk en stijlvol effect. Een douchevloer, zoals de Squaro Infinity van Villeroy & Boch, is hiervoor de ideale oplossing. Villeroy & Boch breidt de populaire collectie douchevloeren uit met twee nieuwe trendkleuren: Almond en Morning Green. Hierdoor biedt de collectie Squaro Infinity nog meer keuze voor een douchevloer die past bij jouw badkamerstijl.

Strak, verfijnd design

De strakke Squaro Infinity douchevloer gaat naadloos over in de badkamervloer en heeft een mooie matte afwerking. Het optisch doorlopen vloeroppervlak geeft een ruimtelijk en luxe effect. Het ultravlakke, randloze design past perfect in elke badkamer en zorgt voor een comfortabele, drempelloze instap. De afvoer is geïntegreerd in de vloer en heeft dezelfde kleur. Hierdoor valt de afvoer nauwelijks op en sluit het mooi aan bij het strakke design van de douchevloer. 

Twee nieuwe trendkleuren

Naast de klassieke kleuren Stone White, Grey en Anthracite zijn er nu twee nieuwe, aardse kleuren: beige Almond en de groentint Morning Green. De nieuwe kleuren sluiten volledig aan bij de huidige kleurtrends en zijn mooi te matchen met andere materialen en kleuren in de badkamer. Liever een ton-sur-ton effect? Dan zijn de Squaro Infinity douchevloeren perfect te combineren met de Loop & Friends opzetwastafels in Almond of met de wastafels, het vrijstaande bad en toilet in Morning Green en Almond uit de Antao collectie van Villeroy & Boch

Innovatief materiaal
De Squaro Infinity douchevloeren zijn gemaakt van Quaryl®: een innovatief, uniek materiaal ontwikkeld door Villeroy & Boch. Daardoor voelt de douchevloer warm aan en het heeft een geluiddempende werking. Daarnaast is het kras- en stootbestendig en het heeft de hoogste antislipklasse. Dankzij de duurzame kwaliteit van het materiaal en het robuuste oppervlak heb je jarenlang doucheplezier.

Onderhoudsvriendelijk én hygiënisch
De Squaro Infinity douchevloeren van Quaryl® hebben niet alleen een stijlvol design, maar zijn ook snel te reinigen. Het douchewater stroomt eenvoudig van het voegloze oppervlak af en neemt kalk, vuil en bacteriën mee. Schoonmaken is hierdoor een stuk eenvoudiger. Squaro Infinity is dus niet alleen mooi én veilig, maar ook hygiënisch! 

Voor elke badkamer
Of je nu een kleine badkamer wilt inrichten of een royale gezinsbadkamer, de Squaro Infinity douchevloeren zijn in elke maat te verkrijgen. De douchevloer is ultravlak en exact op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. Handig voor douches met een afwijkende maat of lastige hoeken. Hierdoor is de Squaro Infinity van Villeroy & Boch geschikt voor iedere badkamer.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties