string(1) "p"

Kinewall – de kracht van eenvoud

Met de Kinewall wandpanelen van Kinedo® creëer je razendsnel en héél makkelijk een prachtige badkamer, helemaal naar jouw smaak. 

Kinewall – de kracht van eenvoud

Een mooie, strakke badkamer maar wel graag snel, eenvoudig en betaalbaar? Het kan. Met de Kinewall wandpanelen van douchefabrikant Kinedo® creëer je razendsnel en héél makkelijk een prachtige badkamer, helemaal naar jouw smaak. De stijlvolle panelen van meerlaags kunsthars zijn licht, waterdicht en multi-inzetbaar. Simply beautiful.

Snel een prachtige badkamer

Kinewall wandpanelen maken het verbouwen van een badkamer een stuk makkelijker en kostenvriendelijker. Doordat je niet hoeft te betegelen, spaar je veel tijd. Voorbereidende werkzaamheden aan de wanden zijn niet nodig; de wandpanelen kunnen verlijmd of geschroefd worden op elk type ondergrond. Je kunt de waterdichte panelen gebruiken voor een badkamer, maar ook voor andere vochtige ruimtes, zoals een washok.

Mooi naadloos

Je plaatst Kinewall snel en simpel, zonder te voegen of te drogen. Omdat ze perfect in elkaar passen, zie je geen naden. Dat ziet niet alleen mooi uit, maar is ook een stuk hygiënischer.

Ideaal voor renovaties

Kinewall wandpanelen zijn (gegarandeerd) waterdicht, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Ze zorgen voor een prachtige badkamer die jarenlang mooi blijft. Verkrijgbaar in een aantal standaardmaten (122 x 244, 122 x 225 en 105 x 250, dikte 6 mm) maar ook makkelijk op maat te zagen en te boren op locatie en dus aanpasbaar aan elke situatie. Daarmee is het een ideaal renovatieproduct.

Perfect match met douchebakken

De wandpanelen zijn leverbaar in tien mooie natuurtinten en in diverse uitvoeringen. Naast de standaard steenstructuur zijn er varianten in boomschors- en houtstructuur. Natuurlijk is mixen van kleuren mogelijk, daarnaast is er een enorme keuze in bijpassende, ultra flat douchebakken, die qua kleur en design zijn afgestemd op Kinewall: a perfect match. Ook fijn: alle gangbare afmetingen zijn razendsnel, uit voorraad leverbaar.

 Brochure ontvangen? Mail naar sales@sfabeneluxbv.nl