Stoer & stijlvol

De zaagbare, ultra platte douchebakken van Kinedo

Douchebakken op maat

Een mooie, strakke badkamer, maar wel graag snel, eenvoudig en betaalbaar? Het kan. Met de zaagbare douchebakken van douchespecialist Kinedo creëer je razendsnel en héél makkelijk een prachtige badkamer, helemaal naar jouw smaak.

De Kinestone is de lichtste douchebak in de markt en heeft een mooie leisteenstructuur. Het materiaal Biolith (een acryl-monocomposiet) is een sterke en tegelijkertijd lichte kunststof met natuurlijke antislip- en isolerende eigenschappen, die warm aanvoelt aan de voeten. Eenvoudig op maat te zagen en dus in te passen in vrijwel elke badkamer. 

Ook de Kinesurf Pietra is makkelijk zaagbaar en hierdoor geschikt voor heel wat toepassingen. Met z’n platte vormgeving en elegante steenstructuur is dit een aanwinst voor je badkamer. Bijpassend zijn zaagbare wandpanelen in dezelfde Biocryl-structuur en dezelfde vier natuurtinten verkrijgbaar. Het RVS afvoerrooster in de kleur van de douchebak wordt meegeleverd. 

 De Kinesurf Zaagbaar, de ultravlakke douchebak van Biocryl en Biotec, is langs vier zijden zaagbaar. Een echte probleemoplosser voor moeilijke ruimtes dus. Tegelijkertijd is deze strak vormgegeven douchebak een prachtige eyecatcher, die zorgt voor een lage instap en een design uitstraling van je douche.

Door z’n design en variëteit brengt de Kinesurf+ onmiddellijk sfeer en eigenheid in je badkamer. Het Biocryl-materiaal, versterkt met Biotec, zorgt voor een lichte, matte structuur. Deze douchebak is verkrijgbaar in 3 vormen, 29 afmetingen en 6 eigentijdse kleuren en is in alle kleuren en afmetingen binnen drie werkdagen leverbaar.

De tijdloze, lichtgewicht Kinesurf is er in lage (4 cm) en hoge (9 cm) uitvoering en maar liefst 29 afmetingen. Dankzij de extra vlakke sifon (die standaard wordt meegeleverd) is weinig hak- en breekwerk nodig bij de installatie. Het afvoerputje kan naar wens aan de lange of korte zijde geplaatst worden. De matte variant Kinesurf heeft een extra hoge (PN24) antislipwaarde.

Stijlvol, met de stoere look & feel van echte natuursteen. De Kinerock is solide, schokbestendig en door z’n ruwe structuur van nature minder glad. Door z’n zaagbaarheid en lage instap (3-4 cm) is deze douchebak ideaal voor het creëren van een inloopdouche. Gemaakt van Biolex (mineraal met acrylhars) met een gekleurde gelcoating als toplaag. Bijpassend zijn Kinewall Rock wandpanelen in dezelfde natuurtinten verkrijgbaar.

Met slechts 2 cm hoogte is de Kinerock+ Essential ultradun. Hierdoor is hij eenvoudig in te bouwen en zeer geschikt voor gebruikers met beperkte mobiliteit. Ook deze douchebak is op maat zaagbaar, waardoor hij passend gemaakt kan worden voor elke situatie. Voorzien van een antibacteriële coating dus hygiënisch en makkelijk in onderhoud. RVS afvoerrooster in de kleur van de douchebak bijgeleverd.

De Kinerock+ Circular is een douchebak in ronde variant. Een uitkomst voor kleine ruimtes waar elke centimeter telt. Met z’n subtiele leisteenlook en vlakke (3 cm hoge) uitvoering is dit een perfecte match voor kleine badkamers. Verkrijgbaar in r 80, 90 en 100 cm en 15 tijdloze natuurtinten. In de mal gemaakt met een gietmethode die de antislip-eigenschap bevordert.

De warmte van hout in mooi, eigentijds design. Door de zachte textuur en natuurlijke look is de Kinerock+ Forest een elegante aanwinst voor je badkamer. Van nature antislip en door z’n antibacteriële coating zeer hygiënisch. Natuurlijk ook op maat zaagbaar én RVS-rooster in de kleur van de douchebak meegeleverd.

 

De textuur van de Kinerock+ Natural geeft een gevoel van puur mineraal. Hiermee creëer je een strakke, natuurlijke uitstraling in je badkamer. Door z’n makkelijke zaagbaarheid is deze douchebak ook inzetbaar bij afwijkende vormen en afmetingen. Voor precies de juiste sfeer in je badkamer kies je uit 15 tijdloze natuurtinten, waarbij het RVS-afvoerrooster in de kleur van de bak wordt meegeleverd. De mogelijkheden zijn dus onbegrensd.