Houtnerf tegels

De beurs Cersaie in Bologna was duidelijk: keramische houttegels zijn hot. Bijna niet te onderscheiden met echt hout dankzij de levensechte structuur.

De beurs Cersaie in Bologna was duidelijk: keramische houttegels zijn hot. Bijna niet te onderscheiden met echt hout dankzij de levensechte structuur. En nooit meer schuren, lakken, oliën of in de was zetten, maar gewoon een natte dweil en klaar! Nooit meer last van vocht(kringen).

Altijd als pasgelegd
Voor wie van hout houdt maar opziet tegen het beschermen, onderhoud en de slijtage van een houten vloer, kan zijn hart ophalen met de keramische houttegels. Samen met tegels die een cement/betonlook hebben, vormen ze de nieuwe trend in wonen, werken en winkelen. Logisch, want houttegels zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout, verkleuren niet en houden altijd de uitstraling van een pasgelegde vloer. En in badkamers kan de ‘houten' vloer nu zonder problemen. Je hebt geen last meer van vocht, maar je hebt wel de uitstraling.

Vloer- en wandtoepassing
De prachtige imitaties voelen ruw aan en door de verschillende printen creëer je een unieke vloer. De tegels zijn leverbaar in diverse kleuren, breedtematen en lengtes. Er zijn verschillende prijsklassen, vrijwel altijd aanzienlijk lager dan de kosten van een echte houten vloer. Je legt ze met het gemak van een gewone vloertegel en omdat ze vrijwel allemaal gerectificeerd aangeleverd kunnen worden, kun je een mooie smalle voeg aanhouden voor het optimale houten vloergevoel. Voeg ze in de kleur van de houttegel, zodat het een prachtig geheel wordt die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Tip: ook fraai als (horizontale) wandtegel!

Drie belangrijke punten
• Bijna niet te onderscheiden van echt hout
• Gemakkelijk te leggen
• Eenvoudig in onderhoud