array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(17) "www.hanspreyde.nl" ["path"]=> string(32) "/portfolio-item/decorradiatoren/" }
Partner

Hans Preyde Sanitair

Hans Preyde Sanitair is er voor de installateur, aannemer, architect en particulier. Bij ons vindt u alles wat u wenst op sanitairgebied.

Opknappen van de badkamer

Uw badkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar waar begint u?

Stijl, comfort en warmte dankzij een decorradiator

Natuurlijk kunt u het rigoureus aanpakken en voor een compleet nieuwe badkamer gaan. Maar, het kan ook stap voor stap. Het laatste is gemakkelijker wat betreft het uitgavenpatroon en het is leuk om te zien hoe de badkamer steeds mooier wordt.

Het vervangen van de radiator(en) in de badkamer, kan al heel veel voor deze ruimte betekenen. Een standaard radiator is vaak een doorn in het oog. Bij ons heeft u de keuze uit vele verschillende stijlvolle exemplaren. Ons assortiment is zeer breed. Van modern tot praktisch.

Ook weten wij exact welke radiator het meest geschikt is voor uw badkamer.
Dat is namelijk afhankelijk van het oppervlak van de ruimte en er dient te worden berekend wat er verwarmd moet worden. Uiteraard kunnen wij ook de installatie voor onze rekening nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer?

Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Meer lezen over
'Opknappen van de badkamer'?

meer van deze professional

Verhoog je weerstand en gezondheid

Een stoomcabine in de badkamer kan het leven een stuk a...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.