Design elektrische radiatoren en handdoekwarmers

Radiatoren en handdoekwarmers van het Italiaanse DAS Italië worden steeds moderner.

28 Oktober 2019

DAS heeft drie nieuwe series sinds dit jaar in het assortiment. De Nyoi en Stick serie zijn elektrische handdoekwarmers met vele mogelijkheden en de Eclipse Slim is een serie met elektrische radiatoren met een minimalistisch design.

Elektrische handdoekwarmers: Nyoi en Stick

De Nyoi handdoekwarmer kan uit verschillende modulaire elementen bestaan tot een maximale absorptie van 1200 Watt. Standaard maten van de stangen zijn 55 en 110cm met een omtrek van 4cm, waarbij maatwerk mogelijk is op aanvraag. De Nyoi serie is gemaakt van AISI 304 roestvrij staal dat veel wordt toegepast in keukens en badkamers. Standaard kleuren zijn gepolijst en geborsteld en de elektrische handdoekwarmers zijn ook in de verschillende DAS kleuren mogelijk. Galvanische kleuren zoals goud, zwart chroom of rosé goud kunnen op aanvraag worden gemaakt. Voor de Stick serie geldt hetzelfde als de Nyoi serie. Het verschil zit in de standaard maatvoering met een lengte van 75 en 118cm en een omtrek van 8cm. De Stick serie heeft ook de standaard afwerkingen gepolijst en geborsteld, waarbij ook de verschillende DAS en galvanische kleuren mogelijk zijn.

Elektrische radiatoren: Eclipse Slim

De Eclipse Slim serie is een nieuwe lijn van DAS met elektrische radiatoren. De radiatoren zijn slechts 35mm dik en kunnen gemakkelijk tegen de muur geïnstalleerd worden. De elektrische radiatoren kunnen gecombineerd worden met afstandsbedieningen variërend van een eenvoudige aan/uit afstandsbediening of een energie beheersysteem (stroomregelaar) dat comfort en energiebesparing garandeert. De Eclipse Slim serie kan volledig wit, rvs geborsteld, rvs gepolijst of in de verschillende DAS kleuren. Hetzelfde geldt voor het zichtbare frame aan de rand.

Overige radiatoren DAS

Behalve de series Nyoi, Stick en Eclipse Slim heeft DAS Italië een breder assortiment met verschillende soorten radiatoren. Het DAS assortiment bestaat uit de commerciële series Square Space, Square Full en Quadslim. Verder de standaard design radiatoren Amon, Set en Iside en de minimalistische design radiatoren van FunnyFlat. De radiatoren zijn in verschillende maten en vormen mogelijk en in de verschillende DAS en galvanische kleuren. Elke radiator van DAS kan elektrisch bediend worden met de DASKTX3 verwarmingscontroller om interieurs te verwarmen met behulp van een externe temperatuursensor. De functies van de controller zijn universeel, ongecompliceerd en gebruiksvriendelijk. De electra sets zijn in chroom en wit beschikbaar.

Meer informatie: www.lucasanitair.nl

Meer van Luca Sanitair
Reacties