Comfortabele handling met behaaglijke warmte

Nieuwe producten bij HSK designradiatoren

20 Mei 2019

Een warme handdoek na een uitgebreid bad of douche is voor velen een wens. Maar in de meeste gevallen is de enige optie om de handdoek over de radiator te leggen, wat op zijn beurt de verwarmingscapaciteit vermindert. Om ervoor te zorgen dat architecten en planners hun klanten altijd de optimale oplossing kunnen bieden, hebben de badkamerexperts van HSK hun portfolio van handdoekhouders voor designradiatoren Atelier Line en Alto met een innovatie uitgebreid. De aan één zijde geopende handdoekhouder maakt verwarming zonder verlies van verwarmingsvermogen mogelijk doordat de handdoek vóór de radiator wordt gedroogd.

Doordachte functionaliteit

Klanten hebben graag een warme handdoek na een douche of bad. Daarvoor moet in de meeste gevallen de handdoek op de radiator worden gelegd, wat de verwarmingscapaciteit sterk vermindert. HSK heeft nu de oplossing die beide mogelijk maakt – zowel een warme handdoek als een volledig verwarmings-vermogen. Met het nieuwe, aan één zijde geopende design handdoekenrek kunnen architecten en planners hun klanten de ideale oplossing bieden. De handdoekhouder is verkrijgbaar in een sierlijke chroomlook. Het voordeel: Het kan aan beide zijden van de radiator worden gemonteerd, zodat de opening zich in de door de klant gewenste positie bevindt. Handdoeken kunnen geheel van rechts of links op de handdoekhouder worden geschoven en worden voorverwarmd. Twee handdoekhouders per designradiator is ook geen probleem.

Zo wordt er voor elke handdoek een plek gevonden, de eigenlijke radiator blijft vrij en de badkamer kan nog steeds optimaal op temperatuur worden gebracht. Voor klanten die de voorkeur geven aan een klassieke handdoekhouder kunnen architecten terugvallen op de gesloten designoplossing. Ook hier wordt de handdoekhouder aan de zijkanten van de designradiator gemonteerd zodat deze zich aan de voorzijde van de radiator bevindt en deze niet bedekt. De gesloten handdoekhouder is verkrijgbaar in de kleuren wit en chroom. Deze mogelijkheid maakt het voor architecten en planners gemakkelijker om in te spelen op de wensen van de klant en optimaal te plannen zonder verlies van verwarmings-vermogen.

Doordacht design

Bij de juiste designradiator hoort ook altijd een bijpassende handdoekhouder. Met de Atelier Line kunnen planners hun klanten een echt highlight bieden. De supervlakke designradiator zweeft bijna tegen de muur en ziet eruit als een grafisch designelement. De aangename stralingswarmte en de combinatie met een optionele handdoekhouder maken van deze vlakke radiator een functioneel element in de badkamerplanning. De Alto designradiator ligt bovendien vlak tegen de muur en is daarom ideaal voor smalle ruimtes.

Kleuren voor elke badkamer

Ook het tijdloze, moderne design van de Atelier Line past naadloos in elke badkamer. In de standaardkleuren wit en grafietzwart en met heldere lijnen, past het zich aan elke moderne badkamer aan. De Alto, uitgevoerd in lamellen, is in de standaardkleuren wit en zilver verkrijgbaar. Het grote optionele HSK-kleurenpalet biedt desgewenst speciale kleuren.

Reacties