Luxalon® LED spots

Een Luxalon® plafond is meer dan alleen een mooi plafond. Zo bent u zeker van sfeer en comfort met de inbouwverlichting van Luxalon®.

Luxalon® inbouwspots: spelen met ruimte

Een Luxalon® plafond is meer dan alleen een mooi plafond. Dankzij ons uitgebreide assortiment accessoires heeft u veel mogelijkheden om uw plafond uit te breiden met slimme en handige extra’s. Zo bent u zeker van nog meer sfeer en comfort in uw badkamer of keuken met de inbouwverlichting van Luxalon®. De Luxalon® inbouwspots zijn gemaakt van gegoten aluminium en zijn daardoor vochtbestendig. Ze zijn dan ook zeer geschikt als hoofd- of sfeerverlichting voor in uw badkamer. Voor iedere ruimte, groot en klein, kunt u kiezen voor een verlichtingsplan op maat. Binnen het Luxalon® verlichtingsprogramma heeft u een ruime keuze uit halogeen en LED inbouwspots.

Luxalon® LED inbouwspots:
De Luxalon® LED spots zijn zeer stijlvol en bieden een scala aan voordelen op het gebied van zuinigheid, (licht) kwaliteit en duurzaamheid: tot wel 80% energiebesparing t.o.v. halogeen verlichting en een levensduur tot wel 25 jaar of langer. Bovendien hebben de Luxalon® LED inbouwspots een IP44 normering en zijn daarom geschikt om toe te passen in de badkamer. De Luxalon LED Spots zijn standaard voorzien van een driver en 230V eurokabel met stekker voor een eenvoudige installatie.

 

Leverbaar in type:
- Rond: aluminium geborsteld, chroom, mat aluminium, wit en zwart
- Vierkant: aluminium geborsteld