Waarom een Bidet

Een Bidet toiletbril of toiletdouche? Daarom...

Hygiëne van een bidet toilet

Een bidet of handdouche is de enige manier om echt goed te reinigen. Want alleen water biedt u een frisse en echt hygienische reiniging. Gunt u zichzelf het 'fris gedoucht' na elke gang naar het toilet. U hoeft alleen maar plaats te nemen op uw (verwarmde) zitting, en het bidet biedt u een aangename en frisse reiniging. Een electronisch bidet voert de reiniging geheel automatisch uit, maar alle functies kunnen ook afzonderlijk bediend worden. Natuurlijk is een toilet dat is uitgerust met een handddouche ook prima alternatief. Want laten we eerlijk zijn, geveeg met een papiertje is toch ronduit onhygienisch. Bidetdouche biedt een u high tech automatisch bidet of de flexibiliteit van een robuuste RVS toiletdouche. Beiden bieden u echte hygiene op het toilet. U zult nooit meer zonder willen.

Groene keuze

Meer dan 100,000,000 rollen toilet papier worden dagelijks wereldwijd geconsumeerd. Millioenen bomen moeten jaarlijks worden gekapt voor de productie hiervan. Bovendien is het productieproces zelf zeer schadelijk voor het mileu en voor de uitstoot van CO2. Elke geproduceerde rol verbruikt hout, water en electriciteit. Een bidet of handddouche in uw toilet zorgt voor een aanzienlijke daling in het gebruik van toiletpapier. Het is een uitstekende manier om het verbeteren van uw leefstijl te combineren met een bijdrage aan een schonere wereld en aan een reductie van uitstoot van broeikasgassen.

Toilet efficiency

BIDETDOUCHE bidetseats en toiletdouches claimen geen extra ruimte in uw badkamer of toilet. Dus ook als u geen ruimte heeft voor het plaatsen van een bidet, biedt Bidetdouche u alle voordelen ervan (en meer) gewoon op uw eigen toilet. Het ergodynamische design van de bidets geeft uw toilet, behalve extra hygienische toepassingen, ook een goede look.

Een bidetseat is een luxe toilet 

Bidetdouche bidets combineren de meeste recente innovaties op het gebied van bidet design. Luxe gecombineerd met comfort. De anti-slam bidetzitting is gemaakt van hoogwaardig anti bacteriele kunststof vervangt uw huidige toiletbril. Het touchkey panel biedt u volledige controle over alle functies van het bidet, van temperatuur, tot beweging tot intensiteit van de straal en uiteraard de fohn functie. Alles binnen handbereik

Onafhankelijkheid

Mobiliteitsverlies, zowel permanent als tijdelijk kan soms pijnlijk en frusterend zijn. Zeker als iets eenvoudigs als een gang naar het toilet moeilijk wordt. Bidetdouche biedt ook voor deze groep mensen en ouderen een ideale oplossing waarbij de hygiene gewaarborgd is, zonder een beroep op anderen te hoeven doen. Een bidet garandeert uw zelfredzaamheid op het toilet, want dat is toch iets essentieels voor iedereen.

Medisch is een Bidet Toilet een verstandige keuze

Voor mensen die last hebben van aambeien, (chronische) blaasinfecties, vooral bij vrouwen, constipatie, jeuk en irritaties of dit juist willen voorkomen biedt Bidetdouche een persoonlijke en gebruiksvriendelijke oplossing. Waterreiniging is een must, zeker voor deze groep. Bidetdouche bidets en handdouches maakt dit op comfortable wijze mogelijk en is bovendien zeer betaalbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.bidetdouche.nl