Foto: 2014/Inworpschacht-tece-toilet-wc-bedieningsplaat.jpg

TECE: reinigingstablet toilet netjes weggewerkt

Sanitairfabrikant TECE heeft een systeem bedacht om via de wc-bedieningsplaat een reinigingstablet in het spoelreservoir te plaatsen.

Een plastic toiletblokjeshouder in uw toilet is niet altijd even fris om te zien. Daar heeft sanitairfabrikant TECE iets slims voor bedacht, nl. de mogelijkheid om via de wc-bedieningsplaat een reinigingstablet in het spoelreservoir te plaatsen. Hiervoor dient in het huis van de wc-bedieningsplaat een inworpschacht geïnstalleerd te worden. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelwater en dat zorgt voor meer hygiëne, een frisse geur, minder vuilaanslag en een aantrekkelijke kleur. Lelijke toiletblokjeshouders zijn niet meer nodig, evenals eventuele luchtverfrissers.

Voor het inwerpen kan de voorzijde van de wc-bedieningsplaat eenvoudig met de hand (zonder gereedschap) worden losgenomen. De inworpschacht is voorzien van een rode deksel, die trekt u naar voren en vervolgens plaatst u het tablet er in. U duwt de deksel dicht en plaatst de bedieningsplaat weer terug.

De inworpschacht is geschikt voor alle merken reinigingstabletten, mits er geen chloor en oxiderende bestanddelen in zitten. De schacht is toepasbaar op TECElux en alle standaard TECE inbouwreservoirs, die i.c.m. TECE bedieningsplaten worden toegepast. Bij nieuwbouw kan de inworpschacht direct worden meegeleverd. Bij bestaande situaties kan de inworpschacht eenvoudig worden geïnstalleerd met behoud van het aanwezige inbouwreservoir en de wc-bedieningsplaat. Daarnaast is de inworpschacht de ideale oplossing voor de nieuwe randloze toiletten die sinds enige jaren op de markt zijn.

Meer informatie: www.tece.nl

Publicatiedatum: 16 september 2014

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties