Foto: /247732.jpeg

Stock4Rolls: de reserverol smaakvol weggewerkt

Stock4Rolls® is een inbouw-toiletroldispenser, een uniek product voor de toiletruimte.

Stock4Rolls® is een inbouw-toiletroldispenser, een uniek product voor de toiletruimte.

Terwijl bij traditionele reserverolhouders slechts enkele toiletrollen in het zicht bewaard kunnen worden, biedt deze nieuwe oplossing een smaakvolle afwerking voor de moderne badkamer of toilet. In de dispenser kunnen tot 12 reserverollen opgeborgen worden. Stock4Rolls® kan ingebouwd worden in een onbenutte holle ruimte, bijvoorbeeld naast een reservoir van een inbouwtoilet.

 

Mary Dekker, ontwerper en eigenaresse van MD-design, heeft Stock4Rolls® bedacht, ontwikkeld, gepatenteerd en toegepast om een oplossing te bieden voor de steeds terugkerende vraag: 'Waar laat ik mijn reserve toiletrollen zodat ze uit het zicht zijn én dat ik er makkelijk bij kan?' Voor veel consumenten bieden de gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen geen goed antwoord op deze vraag. Een losstaande stok op een voet of een op een wand geschroefde houder bieden alleen een praktisch antwoord. Deze accessoires dragen niet bij aan een fraaie afwerking van het toilet of de badkamer. Tevens bieden deze accessoires maar plaats aan enkele rollen. Ook nemen de reserve toiletrollen in de traditionele situatie onnodig veel ruimte in, ruimte die in de toiletruimte over het algemeen zeer schaars is.

Stock4Rolls® biedt de volledige oplossing

Als inbouwsysteem in een niet benutte holle ruimte neemt het geen extra ruimte in de sanitaire ruimte in;
Het biedt plaats voor maximaal 12 rollen, dit afhankelijk van de beschikbare ruimte;
Er is zicht op één rol zodat altijd duidelijk is voor gasten waar zich de reserverollen bevinden;
Het inbouwsysteem wordt smaakvol afgewerkt in een bij het toilet passend design.

Fraaie afwerking en functionaliteit

In de moderne sanitaire ruimte staat fraaie afwerking van functionele producten voorop, maar wordt de functionaliteit niet uit het oog verloren. Daarom is bij de ontwikkeling van Stock4Rolls® gekeken naar functie én afwerking. Na installatie van het systeem ziet de gebruiker alleen een smaakvol afgewerkte box met daarin één toiletrol. De afwerking kan in 4 kleuren besteld worden, wit, pergamon, zwart en mat chroom look, zodat er altijd een oplossing is voor de individuele inrichting.

De Stock4Rolls® toiletroldispenser bestaat uit drie onderdelen

Het inbouwdeel (1) dat achter de afwerkwand gemonteerd wordt en vanuit de sanitaire ruimte toegang biedt tot de voorraad toiletrollen;

De voorraadhouder (2) voor de toiletrollen, eenvoudig op de juiste maat te maken door de installateur, hiervoor kan een standaard rookgasafvoerpijp gebruikt worden;

Het opbouwdeel (3) dat in het inbouwdeel geschoven wordt tijdens het afmonteren van de sanitaire ruimte, bestaande uit een box waarin de stapel reserve toiletrollen staat en voor de afwerking van de tegelrand zorgt.

Reacties
OriginalJessee

Deze toiletroldispenser kan je bestellen op de website van Stock4Rolls

9 jaar geleden
marianne.laarveld

Wat kost deze wc rol dispenser

9 jaar geleden